Alişan'dan Beklenmedik açıklama! Alişan Resmen Çıldırdı Yeter Artık..

Alişan'dan Beklenmedik açıklama! Alişan Resmen Çıldırdı Yeter Artık..

Son zamanların en popüler ismi olan Alişan, kardeşinin vefat etmesinin ardından ilk defa açıklama yaptı. Hakkında yapılan karalama kampanyası hakkında konuşan Alişan, şoke edici açıklamalara imza attı.

Kardeşi Selçuk Tektaş’ın Covid-19’dan dolayı kayıp eden Alişan ilk defa konuştu. Yeğenleri ile vakit geçiren Alişan hakkında söylenenlere de sessiz kalmadı.

Kendisinin özel park yeri kullandığı iddia hakkında konuşan Alişan, her gün park ettiği yere arabasını park ettiğini söyledi. Bu haberi yapan kişilere de tepki gösteren Alişan, bunun bir ayrıcalık olmadığını fakat bazı zihniyetlerin bu olayı çarpıttığını ifade etti.

Alişan, karamala kampanyası hakkında açıklama yaptı

Kendisi hakkında çıkan karalama kampanyası hakkında açıklama yapan Alişan, sosyal medya üzerinden içinden geçenleri paylaştı. Abisinin acısını sarmaya çalıştığını dile getiren ünlü şarkıcı Alişan, kimseden bir ayrıcalık beklemediğini aksetti. Açıklamalarına devam eden Alişan, özel şoförü ya da özel park yeri olmadığını ifade ederek, tek amacının yeğenini okuldan almak olduğunu söyledi. Bunun dışında kardeşini kaybettiğini dile getirerek, hiçbir olayın kendisini yaralamayacağını açıkladı.

Demet Akalın’dan arkadaşı Alişan’a destek gecikmedi

Bu karalama kampanyasına bir sitemde Demet Akalın’dan geldi. Ünlü şarkıcı Akalın, insanların acıya saygı göstermesi gerektiğini bildirdi. Bunun ardından hiç kimsenin özel okuldaki park yerine tanımadığını söyleyen Akalın, insanların bu denli merhametsiz olmaması gerektiğine vurgu yaptı. Demet Akalın dışında birçok ünlü isimden de destek alan Alişan, tavrını da bu şekilde göstermiş oldu.