Alişan ve Buse Varol Mahkemelik mi Oldu? Alişan Eşini Boşuyor Mu? Buse Varol'dan Net Açıklama

Alişan ve Buse Varol Mahkemelik mi Oldu? Alişan Eşini Boşuyor Mu? Buse Varol'dan Net Açıklama

2018 yılında dünya evine giren Alişan ve Buse Varol çifti hakkında şoke edici iddialar gündeme geldi. Eliz ve Burak adından 2 çocukları olan Alişan ve eşi Buse Varol'un boşanacağı söyleniyor. İşte haberin tüm detayları...

Ortaya atılan iddialar üzerine Alişan ve Buse Varol çiftinin boşanma kararı aldığı söyleniyor. Bunun ardından Buse Varol tarafından yapılan bir paylaşım ise ortalığı daha çok karıştırdı. Kısa süre önce abisini kayıp eden Alişan ise ortaya atılan iddialara cevap verirken adeta ateş püskürdü.

Alişan'dan iddialara cevap gecikmedi

2018 yılında hayatlarını birleştiren Alişan ve Buse Varol çifti, 2019'da oğulları Burak'ı kucaklarına aldı. Bunun ardından ünlü çiftin Eliz adındaki bebekleri ise şubat ayında dünyaya gözlerini açtı. Kardeşinin vefatının ardından zor zamanlar geçiren şarkıcı Alişan, eşi ile boşanacağına dair iddialara cevap verdi.

Buse Varol'dan Dikkat çeken Paylaşım Geldi

Ünlü oyuncu Buse Varol'un yaptığı bir paylaşım ise iddiaları doğruladı. İddialar güçlenirken ünlü şarkıcı Alişan açıklamaları ile son noktayı koydu. Eşi ile mutlu bir evliliğinin olduğunu söyleyen Alişan, 25 sene içerisinde çok şey yaşadığını dile getirdi. Değiştiğini ve artık başka bir insan olduğunu açıkladı. Kardeşinin ölümü hakkında da açıklama yaparak, zor bir süreçten geçtiğini söyledi. Şu an ise ailesi ve yeğenleri için hayata tutunduğunu ifade etti. Ardından eşi ile çekildiği fotoğrafı paylaşan Alişan, nazar boncuğu emojisini eklemeyi ihmal etmedi. Buse Varol ise fotoğrafın altına yorum yaparak iddiaları yalanladı.