Alişan O Kanal İle Anlaştı Paraya Para Demeyecek! Alişan Eşinide Unutmadı..

Alişan O Kanal İle Anlaştı Paraya Para Demeyecek! Alişan Eşinide Unutmadı..

Alişan, TRT 1 kanalında sunuculuğa başlıyor. Her şey hazırlandı ve ünlü ismin hangi programı sunacağı kesinleşti. Peki Alişan hangi saatlerde sunuculuk yapacak? Alişan'ın programı ne zaman başlıyor?

İşte ünlü türkücünün yeni yayın programına ilişkin bilgi ve çok daha fazlası...

Alişan, daha önce çeşitli programlarda yaptığı sunuculuklarla biliniyor. Başarılı ismin bir süredir ekranda gözükmediği bilinmekteydi. Buse Varol ile birlikte zor zamanlar atlattığını söyleyebiliriz. Kardeşinin vefatından sonra ekranlarda çok gözükmeyi tercih etmedi. Ancak şimdi, TRT 1'de sunulacak bir programa katılmaya hazırlanıyor. Programın sunucusu bizzat kendisi olacak. İşte Alişan'ın sunduğu programın yeni ismi ve yayın saatleriyle ilgili bilgiler...

Alişan İyi Fikir'i Sunacak!

TRT 1 İyi Fikir programının sunucusu belli oldu. Alişan'ın bu görevi üstlendiği açıklandı. Sosyal medyada pek çok kişi bu duruma sevindi. Bir süredir ailesi ile vakit geçirdiği için ekrandaki programlarda kendisini göremiyorduk. Ayrıca Selçuk Tektaş'tan sonra da bir süreliğine çalışmayacağı anlaşılmıştı. Programı vaktinde izlemek için sabah saatlerinde ekran başında olmanız gerekiyor.

Program Ne Zaman Başlıyor?

İyi Fikir programının ne zaman başlayacağına dair çeşitli bilgilendirmeler yapılacak. İzleyiciler, sabah saatlerinde Alişan'ı izlemek için televizyonda TRT 1'i açacak. Sabah saatlerinin vazgeçilmez ismi haline gelen Alişan, izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Eğlenceli sunumuyla beraber dikkat çekmeyi başarıyor.