Alişan İlk Defa Konuştu! Alişan ve Buse Varol Birbirlerine Sarılıp Ağladılar..

Alişan İlk Defa Konuştu! Alişan ve Buse Varol Birbirlerine Sarılıp Ağladılar..

Kardeşinin vefatının ardından Alişan yaşadıklarını bir bir anlattı. Magazin Masasına konuşan Alişan kardeşim vefatı ile alakalı konuştu. Sunuculuğunu Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner'in yaptığı Magazin Masası hafta içi her gün saat 11. 00'de canlı yayında izleyicileri ile buluşuyor. Magazin Masasına bu hafta Alişan katılarak yaşadıklarını anlattı. İşte haberin tüm detayları...

Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner'in sunuculuğunu yaptığı Magazin Masası hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Magazin Masası programına ünlü şarkıcı Alişan telefonla bağlanarak birtakım açıklamalar yaptı. Ünlü şarkıcı Alişan kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybettikten sonra yaşadığı süreci anlattı. Magazin Masası programına konuşan Alişan yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hâkim olamadı.

Psikolojik yardım aldığını açıkladı!

Yaklaşık 4 ay önce kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybettiğini söyleyen Alişan acı kaybının ardından o günlerin hala geçmediğini belirtti. Bunun dışında ailece çok ağladıklarını ve sarsıldıklarını da dile getirdi. Açıklamalarına devam eden ünlü şarkıcı Alişan annesi Suzan Tektaş’ın son durumundan da bahsetmeyi ihmal etmedi. ‘Psikolojik yardım aldınız mı?’ sorusuna cevap veren Alişan annesini bir defa zorla psikoloğa götürdüklerini fakat yapacak hiçbir şeyin olmadığını açıkladı. Annesi dışında kendisinin de bu süreçte psikolojik yardım aldığını dile getirdi.

Alişan, kardeşinin acısını işte böyle anlattı

Kardeşinin acısını anlatamayan şarkıcı Alişan hala gülmekten çekildiğini de sözlerine ekledi. Yetenekli şarkıcı Alişan yanlış anlaşılır diye gülmekten çekildiğini dile getirerek hayatın devam ettiğini ve ayakta kalmak zorunda olduğunu söyledi. Yayınlanan single çalışması hakkında konuşan Alişan tükeneceğiz şarkısını seslendirmeyi ihmal etmedi. Bunun ardından ilk kez bir defa Sezen Aksu şarkısını seslendirdi. Ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun şarkısı Alişan versiyonu da çok beğenildi. Alişan'ın bu anlattıkları ise yürekleri dağladı. Magazin Masasındaki açıklamaları gündem olan Alişan anlattıkları karşısında gözyaşlarına hâkim olamadı. Ünlü sanatçının hayranları ise Alişan’a destek mesajı atmaya devam ediyor. Alişan ise bu süreçte yanında olan herkese teşekkürlerini ileterek sözlerine son verdi.