Alişan Eşi Buse Varol'u Boşandımı? Alişan'dan Herkesi Çılgına Çevirecek Buse Varol Açıklama Geldi

Alişan Eşi Buse Varol'u Boşandımı? Alişan'dan Herkesi Çılgına Çevirecek Buse Varol Açıklama Geldi

Alişan, yakın zamanda boşanmayı mı düşünüyor? Buse Varol ile olan ilişkisinin sekteye uğradığı ve aralarının bozuk olduğu iddia edildi. Ortaya çıkan bir gerçek hayranlarını da şok etmiş durumda. Peki Alişan ile Buse Varol arasında neler yaşanıyor? İkilinin arasından su sızmıyorken şimdi neler oldu?

Sosyal medyanın en çok konuşulan çiftleri arasında gösterilen Alişan ve Buse Varol arasında bir sıkıntı olduğu iddia edildi. İkilinin birbirinden ayrı durduğu ve bir süredir görüşmedikleri iddia ediliyor. Ortaya atılan çeşitli iddialarla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Peki Alişan Buse Varol ile boşanacak mı? Evliliklerinin riske girdiği ve artık ikilinin bir karar vermesi gerektiği söyleniyor. Sosyal medyadaki haberlerin ucu bucağı bulunmamakta.

Alişan ve Buse Varol'a Ne Oldu?

İkilinin arasında bir sıkıntı olduğu belirtilse de beraber tatile çıktıkları öğrenildi. Üstelik paylaştıkları fotoğraflarla da takipçilerinin beğenisini kazandılar. İkisi de birbirini çok seviyor. Bunu her fırsatta belli etmek için gayret göstermekteler. Özellikle de Alişan'ın yaşadığı zor zamanlarda Buse Varol'un desteği hiç eksik olmadı. İkili adeta bütün oldular ve birbirleri için mücadele verdiler.

Tatilde Stres Atıyorlar

Tatile çıkarak ailecek vakit geçirmeyi tercih ettiler. Alişan'ın televizyonda bir program sunacağı haberlerinin ardından Buse Varol'un da sosyal medya kazançları gündeme oturmuştu. İkilinin yoğun bir dönemden geçtiği ve bu nedenle gezmeyi tercih ettiği öğrenildi. Haklarında çıkan iddialar ise gerçekleri yansıtmıyor.