Alina Boz'a Teklif Üstüne Teklif Geliyor! Yetenekli Oyuncu Hangi Projeyi Kabul Edecek?

Alina Boz'a Teklif Üstüne Teklif Geliyor! Yetenekli Oyuncu Hangi Projeyi Kabul Edecek?

Maraşlı dizisi ile dikkatleri üzerine toplayan Alina Boz, yapımcıların yeni gözdesi oldu. Bunun dışında oyuncunun hayranları Alina Boz'un hangi projelerde rol alacağını şimdiden merak ediyor. Yetenekli oyuncu yeni projesi hakkında açıklama yaptı. Detaylar

Maraşlı dizisinde Mahur karakterine hayat veren Alina Boz, kısa sürede yeteneği ve güzelliği ile ön plana çıkan oyuncuların başında yer alıyor. Alina Boz dizisi final yapmasının ardından projeleri değerlendirmeye başladı. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncunun, Nur Fettahoğlu ile birlikte bir projede yer alacağı ortaya çıktı.

Kulislerden alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Alina Boz, Emre Sefer’in yazıp yönettiği ‘Babamın Öldüğü Gün’ adlı projeye evet dedi. Ayrıca kısa filmin çekimlerinin bittiği de ortaya çıktı. Üç gün süren çekimlerin ardından izleyiciler kısa filmi büyük bir merakla bekliyor. Kısa filmin konusu babalarının cenazesinde bir araya gelen kız kardeşleri konu alıyor.

Babamın Öldüğü Gün adlı projenin detayları ortaya çıktı

Babamın Öldüğü Gün adlı projenin detayları ortaya çıktı. 40 kişilik bir ekibin ardından kısa filmin çekimleri tamamlandı. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde kısa filmin oyuncu kadrosunda Muhteşem Yüzyıl, Babil, Bozkır ve Kâğıt Ev gibi projelerde yer alan Nur Fettahoğlu da bulunuyor. Nur Fettahoğlu kısa filmde ‘Sema’ adlı karaktere hayat verdi. Bunun dışında Paramparça, Elimi Bırakma, Aşk 101 ve Maraşlı dizisi ile dikkatleri üzerine toplayan Alina Boz’da ‘Babamın Öldüğü Gün’ adlı projede yer alıyor.

Yapılan araştırmalara göre yetenekli oyuncu Alina Boz, Babamın Öldüğü Gün adlı kısa filmde ‘Hale’ adlı kız kardeşe hayat veriyor. İstanbul’da çekimleri gerçekleştirilen kısa filmde Sema ve Hale babalarının cenazelerinde bir araya gelir. Bunun ardından cenaze sonrasında birlikte eve doğru giderken, Hale, hasta babasına aylarca baktığını dile getirdi. Sema ise babasının yanına hiç uğramadığı için vicdan azabı çeker. Nur Şeyda Koç ve Emre Sefer’in kaleme aldığı kısa film şimdiden merak söz konusu oldu.