Aleyna Tilki'nin Annesi Kızına Rakip Oldu! Aleyna Tilki Hayranları İkiye Bölündü!

Aleyna Tilki'nin Annesi Kızına Rakip Oldu! Aleyna Tilki Hayranları İkiye Bölündü!

Havva Öztel, Beni Unutamazsın'ı yeniden yorumladı. Öztel klipte gelinlik giydi. Klipteki gelinlik, kızı Ayça Tilki'nin annesi için Amerika'dan özel olarak getirilmiş.

Son albümü Seni Kalbimden Attım'da yaptığı hızlı müzik tanıtımıyla dikkatleri üzerine çeken Havva Öztel, Beni Unutamazsın'ı yeniden yorumladı. Söz ve bestesi Yıldız Tilbe'ye ait olan single'ın modern tınılarla yeniden tasarımını Efe Can üstlendi.

Aleyna Tilki'nin Annesi Kızına Rakip Oldu!

Genç pop şarkıcısı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, kızının tahtını salladı. Güçlü sesi ve güzelliği ile dikkat çeken annesi Havva Öztel yeni şarkısını yayınladı. Bugün doğum günü olan ve 44 yaşına giren Havva Öztel, dün yeni şarkısını sundu. Yıldız Tilbe'nin "Beni Unutma" şarkısını yorumlayan Havva Öztel, videosunda gelinlik giydi. Güzelliğiyle genç kızları büyüleyen Havva Öztel'e destek mesajları ulaşırken, yeni şarkıcı sosyal medyadan kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Havva Öztel, kızı Ayça'nın kutlamasını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi!

Aleyna Tilki sesi ve güzelliği ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Genç yaşına rağmen milyonlarca hayrana ulaşan Aleyna Tilki'nin kazancı inanılmazdı. Aleyna Tilki'nin konser başı fiyatı ve Boğaz'a bakan dairesinin fiyatı hayranlarını şok etti. İşte Aleyna Tilki'nin kazançları...

Aleyna Tilki'den aylık geliri!

Aleyna Tilki, annesi Havva Özel ve kız kardeşi Ayça ile birlikte yaşamak için Çengelköy'de 3 milyon TL'ye Boğaz manzaralı daire satın aldı. Evin tapusunu annesine yaptıran Tilki, "Annem kazancımı takip ediyor. Hesabıma harçlık koyuyor, o. Kardeşimin harçlığını da ben belirliyorum" dedi. Genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin konser başı ücreti 70 bin TL.