Aleyna Tilki Kendisine Yapılan Yorumlara Aşırı Sinirlendi! Sosyal Medyada Ağzına Geleni Söyledi!

Aleyna Tilki Kendisine Yapılan Yorumlara Aşırı Sinirlendi! Sosyal Medyada Ağzına Geleni Söyledi!

Güzel sanatçı Aleyna Tilki, kendisine gelen kötü yoruma karşın tepkisini gösterdi. Tweet atarak uzunca bir yanıt verdi ve haddini bildirdi. Öte yandan sosyal medyada kendisine yapılan sanal linç girişimi de yine başarısız oldu.

Aleyna Tilki'den gelen açıklamalar dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu ünlü sanatçıya ilişkin bilinmeyenlere de yer verildi. Kendisine gelen bir yorum onu çok sinirlendirdi. Bir paylaşımına gelen Şahane popon yeterince gözükmüyor. Daha çok ön plana çıkar. Take It or Leave It'de ne güzel gözüküyordu"  yorumu karşısında uzunca bir yanıt verme ihtiyacı hissetti.

Taciz Açıklamasında Bulundu

Aleyna Tilki, yaptığı açıklamada tacize uğradığına yönelik ifadesi ile adından söz ettirdi. Kendisi, attığı tweette tüm içini döktü:

"Bu tweet, toplumun çok büyük bir bölümünün iç sesi. Yeni şarkımda bahsettiğim duygudan çok bir önceki İngilizce şarkımdaki iç çamaşırımın konuşulması hayatım boyunca yaşadığım tacizlerin devamı gibi! Benim ne giydiğimi değil de neyi hissettiğimi konuşan insanlara ihtiyacım var! Madem muhafazakardınız ve bir kız çocuğunun teşhir edildiğini düşünüyorsunuz o zaman ilgilenmeniz gereken şey kıyafetlerim değil duygularım olmalıydı! Ama siz iyiliği değil, insanların baskı hissetmeden yaşayabilmesini kısıtlamak ve onları daha çok travmatize etmeyi seçtiniz hep"