Aleyna Tilki Evli Biriyle İlişki Yaşadığı Ortaya Çıktı! Aleyna Tilki Ağlayarak Açıklama Yaptı!

Aleyna Tilki Evli Biriyle İlişki Yaşadığı Ortaya Çıktı! Aleyna Tilki Ağlayarak Açıklama Yaptı!

Aleyna Tilki'nin de yer aldığı bir tartışma dikkat çekti. Milli boksörün, eşine sürekli olarak Aleyna Tilki ile evleneceğini söylediği öğrenildi. Eşinin iddiaları doğru ise ünlü pop şarkıcısı ile milli boksör ilişki yaşıyor. Gündemde bomba etkisi yaratan aldatma skandalına ilişkin son detaylar...

Aleyna Tilki, bu sefer şarkılarıyla değil tamamen farklı bir olayla gündeme geldi. Milli boksör Sinan Ulutürk, Aleyna Tilki ile ilişki mi yaşıyor? Eşinin iddialarına göre Sinan Ulutürk'ün sürekli olarak Aleyna ile evleneceğini söylemesi gündeme bomba gibi düştü. 6 yıllık ilişkileri fiziksel ve psikolojik şiddet iddiaları ile bitecek. Azerbaycan TV'de sunuculuk yapmakta olan Leyla Süleymanova, ilginç sözler sarf etti. Eşinin sürekli olarak yaşına vurgu yaparak gençlerle evleneceğini söylemesi ve özellikle de Aleyna Tilki'ye vurgu yapmasından bahsetti.

Aleyna Tilki İlişki Yaşadı mı?

Aleyna Tilki'den konuyla ilgili bir açıklama gelmiş değil. Sinan Ulutürk ile bir tanışıklığı var mı bilinmiyor. Ancak eşinin iddiaları doğru ise magazin gündemi çok karışacak. Çünkü pek çok kişi ünlü şarkıcıyı takip ediyor. Milyonlarca hayranı olan genç ismin böyle bir skandalda izi olup olmadığı yakında ortaya çıkacaktır.

1 Milyon TL'lik Tazminat

Sinan Ulutürk'e göre eşi Leyla Süleymanova'nın kendisini aldatıyor. Bu nedenle 1 milyon TL'lik tazminat davası açtığı öğrenildi. Her iki tarafın da birbirinden şikayetçi olması ve boşanmak istemesi dikkat çekti. Fakat ortada fiziksel ve psikolojik şiddet var mı merak ediliyor. Ünlü şarkıcının bu ayrılıkta bir payı var ise magazin gündemi uzun süre bu durumu konuşacaktır.