Afrodit Banu Alkan Bombayı Patlattı! 64 Yaşında Anne Oluyor!

Afrodit Banu Alkan Bombayı Patlattı! 64 Yaşında Anne Oluyor!

Kendisinden 20 yaş küçük Kemal Yıldız ile evlenmeye hazırlanan Türk sinemasının Afroditi Banu Alkan, bebek açıklamasıyla izleyenlerini şaşırttı. 17 yıl önce yumurtalarını dondurduğunu söyleyen Alkan, anne olabileceğinin sinyallerini verdi.

Altın Palmiye ödül töreninde Afrodit lakaplı 64 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Banu Alkan sahne aldı. Küçük sevgilisi Kemal Yıldız ile evlilik hazırlığı yapan Alkan, yumurtalarını dondurduğunu ve bebek sahibi olmak istediğini söyledi.

17 YIL ÖNCE YUMURTASINI DONDURDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ!

Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Banu Alkan, “Çiçekler büyük aşkım Kemal Yıldız'dan. Nikah tarihimiz belli, Haziran'da. Ben zaten ona çiçeğim. Yumurtalarımı dondurttuğum için her an çocuk yapabilirim. 17 sene oldu. Yeni bir Afrodit doğabilir.”

Beyaz TV'de yayınlanan, Arto, Bircan Bali ve Seren Serengil'in yer aldığı Söylemezsem programıyla anılan Alkan, "Yumurtalıklarımı dondurduğum doğru. Birden fazla yumurtam var dedi.Hiç evlenmeyen ve çocuğu olmayan Banu Alkan, bu yaz Fransız konsolosluğunda Kemal Yıldız ile evlenecek.

Çift Ne Zaman Evleniyor?

Bir zamanlar evlenip boşanmış olan Kemal Yıldız'ın bir kızı vardır ve baba tarafından Mersinlidir. Anne tarafından Samsunlu olan ancak Hollanda doğumlu olan Yıldız, iyi bir eğitim görüyor.Onur Akay, çiftin nikah tarihini ve nikahla ilgili detayları da açıkladı. Tamam, “Mutlu çiftimiz Eylül ayının ikinci haftası Fransa Konsolosluğu’nda nikâh yaptıktan sonra, Fransa’da kiralanan tarihi bir binada ve çok özel davetlilerin katılacağı düğünle dünya evine girecek. Banu Alkan ise gelinliği için şimdiden siparişi verdi. Afrodit, Donald Trump'ın eşi Melania Trump’un evlenirken giydiği gelinliğin aynısından diktiriyor" açıklamasını yaptı.