Acun Ilıcalı'nın Sevgilisinin Elbise Fiyatı Dudak Uçuklattı! Tam Bir Servet Değerinde!

Acun Ilıcalı'nın Sevgilisinin Elbise Fiyatı Dudak Uçuklattı! Tam Bir Servet Değerinde!

Ayça Çağla Altunkaya'nın elbisesi büyük dikkat çekti. Acun Ilıcalı ile siyah kombini yaptılar. Katıldıkları ödül gecesine ise damgasını vurdular. Son zamanlarda farkını ortaya koyan çiftin birbiri ile uyumu gözden kaçmıyor.

Ayça Çağla Altunkaya, bir süredir Acun Ilıcalı ile sevgili. İkili arasından su sızmıyor. Birlikte Survivor programına da gidiyorlar Altın Kelebek Ödül Gecesi'ne de. Dolayısıyla ikilinin birlikteyken üzerlerindeki kombinler daima puanlanıyor. Sosyal medyada büyük dikkat çeken ikiliden gelen son paylaşım dikkat çekti.

Altunkaya'nın Elbisesi Dudak Uçuklatıyor

Ayça Çağla Altunkaya'nın elbise fiyatını görenler şaşırdı kaldı. İlk başta fiyatın bu kadar fazla olduğuna kimse inanmak istemedi. Ancak elbise için 42 bin TL'lik ödeme yapıldığı sonradan ortaya çıktı. Üzerindeki elbisenin güncel fiyatına baktığımızda pek çok kişi şaşırdı.

Özel Geceye Katıldılar!

Acun ve Çağla, Altın Kelebek Ödül Gecesi'ne katıldılar. İkisi de birbirinden şık giyinmişti. Uyum sağlamaları ise dikkat çekti. Siyah kıyafetler tercih ettiler. Gündeme damgasını vuran bu paylaşımla birlikte, ikilinin uzun zamandır iyi anlaştığı gözden kaçmadı. Ayça Çağla Altunkaya ve Acun Ilıcalı, geceye damgasını vuran isimler arasında yerlerini aldılar.