Acun Ilıcalı Yeni Bombayı Patlattı! Acun'dan TV8'e Yeni Transfer..

Acun Ilıcalı Yeni Bombayı Patlattı! Acun'dan TV8'e Yeni Transfer..

Acun Ilıcalı, TV 8'deki Kırmızı Oda dizisi için yeni biriyle mi anlaştı? Ünlü sanatçının yeni durağı belli oldu. Dizide oynayacağı karakter merak ediliyor. Sihirli Annem dizisindeki performansıyla beraber artık Kırmızı Oda dizisinde oynayacak. Peki Kırmızı Oda'ya kim katıldı?

Acun Ilıcalı'nın başarılı bulduğu isimler, onun sahibi olduğu çeşitli projelerde yer alıyor. Bunun örneklerini daha önce de görmüştük. Kırmızı Oda dizisinin de TV8'de yayınlandığı düşünülür ise yine bir benzeri yaşandı diyebiliriz. Sihirli Annem'deki performansı ile hem hayranlarının hem de Acun Ilıcalı'nın beğenisini kazanan ünlü isim artık Kırmızı Oda dizisinde oynayacak. Peki Kırmızı Oda'ya hangi oyuncu katıldı?

Emre Altuğ Yeni Dizide Oynayacak!

Emre Altuğ'un yeni dizisi açıklandı. Geçtiğimiz sezondan itibaren yüksek reytingle gündeme gelen Kırmızı Oda, pek çok oyuncuyu bünyesine kattı. Şimdi ise Emre Altuğ'un dizide oynayacağı belirtilmekte. Oyuncular arasında Kimileri bir bölüm kimileri ise 4-5 bölüm kadar oynamakta. Misafir oyuncular sayesinde hikaye sürekli olarak güncel tutuluyor. Böylelikle bazı oyuncularda diziye veda ederken ardından yenileri katılıyor.

Hangi Karakteri Canlandıracak?

Ünlü oyuncunun hayat vereceği karakter hakkında bir gelişme yaşanmış değil. Ancak Derya karakterinin partneri olarak karşımıza çıkacağı konuşuluyor. Bu sayede  Ayça Bingöl ile harika bir ikili olabilecekler. TV8'de ekrana gelen diziye dair en son gelişmeler sitemizde yayınlanmaya devam  edecek.