Acun Ilıcalı, MasterChef  Jürisi Mehmet Şefin Fişini Çekti! Mehmet Şef MasterChef'ten Ayrılacak mı?

Acun Ilıcalı, MasterChef Jürisi Mehmet Şefin Fişini Çekti! Mehmet Şef MasterChef'ten Ayrılacak mı?

MasterChef programında jüri olarak görev yapan Mehmet Yalçınkaya'nın artık ayrılması bekleniyor. Ortaya atılan iddialara göre Mehmet Şef başka bir yerde program yapabilir. TV8'deki programdan neden ayrılacağı merak ediliyor. Acun Ilıcalı ile ilgili bazı söylemlerde de bulundu.

TV8'de yayınlanacak MasterChef programına ilişkin çeşitli gelişmeler meydana geliyor. Özellikle de Mehmet Şef'in programdan ayrılacağı iddia edildi. Ünlü ismin zaman zaman sinirli hallere programda çok belli oluyor. Acun Ilıcalı ile anlaşmazlık yaşadığı konusu ise gündemdeydi. Sosyal medyada yayılan bu bilgi ile bazı olaylar yaşandı.

Acun Ilıcalı'dan Bahsetti!

Acun Ilıcalı ile olan samimiyetine dem vuran Mehmet Yalçınkaya, hayatına çok önemli bir noktada dokunduğundan bahsetti. Ayrıca aralarındaki ilişkini çok farklı olduğunu vurguladı. TV8'de yıllardır yer alan ünlü şefin çalışma arkadaşlarıyla da iyi geçindiği biliniyor. MasterChef programındaki insanları ailesi gibi gördüğünü de bu şekilde ifade etmiş oldu.

MasterChef'ten Ayrılacak mı?

Mehmet Yalçınkaya'nın MasterChef'ten ayrılması beklenmiyor. Kendisinin yaptığı açıklamalara bakacak olursak bu şu an için mümkün değil. Çünkü yarışmada jüri olarak yer almaktan oldukça memnun. Ayrıca Acun Ilıcalı ile çalışmayı da seviyor. Dolayısıyla sosyal medyadaki iddiaların asılsız olduğu belirtilmekte. Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şef'in birlikte harika işlere imza attığını görmekteyiz. Program kaldığı yerden devam edecek.