2022'nin En Çok Konuşulan Magazin Olayları Hadise ve Gülşen Oldu! İbrahim Tatlıses'te Eksik Kalmadı!

2022'nin En Çok Konuşulan Magazin Olayları Hadise ve Gülşen Oldu! İbrahim Tatlıses'te Eksik Kalmadı!

2022'nin En Çok Konuşulan Magazin Olayları Hadise ve Gülşen Oldu! İbrahim Tatlıses'te Eksik Kalmadı!

2022 yılının en çok konuşulan magazin olayları denilince akla Hadise ve Gülşen geliyor. Gerek sahne kıyafetleri gerekse özel hayatları ile eksik bırakmayan iki şarkıcı dışında tabii ki birçok olay yaşandı. Kimi evlendi, kimi boşandı, kimi güldü, kimi ağladı... İşte 2022'nin en çok konuşulan magazin olayları...
 

2022'nin sonlarına gelin, bakalım magazin olayları akıllarda... Gülşen, Müge Anlı, İbrahim Tatlıses, Hadise gibi önemli isimlerin peşine kimler takılmış.

2022 yılında kimisi kaza geçirdi, kimisi boşandı, kimisi sahne kıyafetlerinde adından söz ettirdi. Bu yıl öne çıkan o kadar çok etkinlik var ki, en çok konuşulanlara hızlıca bir göz atalım...

Senenin başından sonuna kadar Hadise'yi konuştuk desek yanlış olmaz. Kimseye haber vermeden nikah masasına oturması ve ani boşanmasıyla gündem yaratan Hadise'nin yanı sıra Ebru Gündeş'in eski eşi Rıza Sarraf'la mesajlarının ortaya çıkması herkesi şok etti.

Hadise Yine Yaptı Yapacağını!

Hadise, kendinden emin sahne kıyafetleri ve danslarıyla da hafızalara kazındı.

Dans ve sahne kıyafeti ise tabi ki Kraliçe Gülşen'di. Gülşen ne olursa olsun yılmadı, seksi dansları, kendine güvenen kıyafetleri ve şovlarıyla bu yıl adından söz ettirdi.

Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Ece Erken zor günlerinin ardından ekranlara geri döndü. Ailevi sorunları olan sunucu, reddi miras almayı başaramadı.

Yıllardır ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Müge Anlı herkesi şaşırttı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlendiğini açıklayan Anlı, nikahlarını da gizlice yaptı.

Ünlü Türk şarkıcı İbrahim Tatlıses, Bodrum'da hayatını kaybetti. Tatlıses'in içinde bulunduğu otomobil Yalıkavak'ta çitlerden yuvarlandı. Metatarsal kemiği kırılan İbrahim Tatlıses, kaza sonrası otomobilinden indirilerek akşam saatlerinde sahneye çıktı.

Tatlıses daha önce başından vurulmuştu.