Euro 38,02 %-0,17
Dolar 34,14 %0,16
Sterlin 45,60 %0,22
Altın 2.885 %0,38

Yeşilçam'ın Sezercik'i Hayranlarını Hüsrana Uğrattı! Dolandırıcılık Suçlamasından Hapis Cezası Aldı!

Yeşilçam'ın Sezercik'i Hayranlarını Hüsrana Uğrattı! Dolandırıcılık Suçlamasından Hapis Cezası Aldı!

sezercik

Yeşilçam'ın Sezercik'i Sezer İnanoğlu, dolandırıcılıktan 5 yıl 9 ay hapis cezasına esir oldu. Yargıtay'a itiraz hakkı bulunan Sezer İnanoğlu, başvurusu kabul edilmediği takdirde hapse girecek.

Sezer İnanoğlu yeniden tahliye oldu! 2007'de uyuşturucu ve silah kaçakçılığından, 2018'de ise eşi Mehtap Meray Kaykasoğlu'nu ölümle tehdit etmekten yargılanan İnanoğlu, şimdi dolandırıcılıktan yargılanıyor.

20 BİN TL SAHTE EVRAK!

Sabah'tan Gökhan Gökduman'ın haberine göre; İnanoğlu ve annesinin R.C. ile birlikte çalıştığı bildirildi. Bir ev satmayı kabul etti. R.Ç. Tapudaki tüm ödemeyi kim yaptı. Kendisine 20.000 liralık başka bir belge gönderildiğini öğrenince şikayetçi oldu.

ANNESİ SERBEST!

Yapılan incelemede belgedeki imzanın R.Ç.'ye ait olmadığı ortaya çıktı. Ardından Sezer İnanoğlu ve annesi hakkında ağırlaştırılmış dolandırıcılık ve sahtecilikten 5 yıl 9 ay hapis istemiyle dava açıldı.

Daha önce suça karışmadığı öğrenilen anne İnanoğlu serbest bırakılırken, çok sayıda sabıka kaydı bulunan oğlu Sezer İnanoğlu'na hapis cezası verildi.

3 AY UZAKLAŞTIRMA ALACAK!

Üç ay uzaklaştırma alınan Yılmaz, daha sonra İnanoğlu'nun başkalarını kullanarak kendisini tehdit etmeye devam ettiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yılmaz, tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle İnanoğlu hakkında ‘zorlama hapsi’ kararı verilmesini istedi. Ancak mahkeme, delil yetersizliğinden talebi reddetti.

Yazar: Haberci
<