Nihat Doğan'dan Eski Dostuna Sert Tepki Verdi! Bu Kadarını Kimse Beklemiyordu!

Nihat Doğan'dan Eski Dostuna Sert Tepki Verdi! Bu Kadarını Kimse Beklemiyordu!

Nihat Doğan'dan Eski Dostuna Sert Tepki Verdi! Bu Kadarını Kimse Beklemiyordu!

Nihat Doğan eski arkadaşını eleştirdi. Doğan, "Ablam öldüğünde gelmedi. Arayıp yer sordu ama herkes geldi o gelmedi. O an içiniz kırıldı" diyen Doğan, "Ölmezdim. Alişan'ı geçmişte besledi..."

Türk şarkıcı Nihat Doğan'ın babası, TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül hakkında konuşan Doğan, eski dostu Alişan'ı eleştirdi.

"HER ŞEYE GİDİYORUM ALİŞAN AMA..."

Alişan'a küstüğünü söyleyen Nihat Doğan, canlı yayında vefasızlıktan şikayetçi oldu ve şunları söyledi:

"Ben Alişan'ı kimseye yedirmedim. Çok kırıldım ona. Allah evlatlarını bağışlasın evliliği devam etsin. Alişan'la pek anlaşamadık. Kimseyi kıskanmıyorum. Ne oldu diye sormam lazım. Alişan asker oldu ben askere gittim aramız kötüyken 1-2 kere gittim o bile şaşırdı döndükten sonra programına nişanına evliliğine çocuğuna gittim hep biz gidiyorduk ablam ölünce gelmedi telefonla yer istedi herkes geldi gelmedi o zaman kalbin kırıldı annem dedi ki Onun için her şeyi yaptın, neden gelmedi?"

Nihat Doğan, Alişan'ın acısını da "insanlara elektrik çarpıyor" sözleriyle anlattı:

"Bu saatten sonra arasa da bir şey olmuyor. Gönül, gönül kırılır. Allah Selçuk'a uzun ömür verseydi. O Alişan'dan daha hayırlıydı, daha merhametliydi. O yürüyen bir melekti. Gelmedi kardeşimin yanına. ” Cenaze, ben de gidemedim. Selçuk hastaydı, ona çok şey anlattım. Dua ettim. Annem çok kırıldı."