Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç Yeniden Gündemde! İkili Tekrar Barıştı mı?

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç Yeniden Gündemde! İkili Tekrar Barıştı mı?

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç Yeniden Gündemde! İkili Tekrar Barıştı mı?

Mert Aydın ile evliliği  53 gün süren Merve Boluğur gündemdeki yerini koruyor. Güzel oyuncu ve eski eşi Murat Dalkılıç hakkında şoke eden bir gelişme yaşandı. İkili arasında aşk olduğu iddiası yine bomba gibi patladı.

2015 yılında görkemli bir törenle dünyaevine giren Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur, 2017 yılında olaylı bir şekilde boşandı. Boşanmanın ardından Boluğur'un psikolojik olarak zor günler geçirdiği ve bu nedenle ekranlardan uzaklaştığı iddia edildi. Ayrılıkları uzun süredir konuşulan ve açıklamalarıyla karşı karşıya kalan Dalkılıç ve Boluğur cephesinden sürpriz bir mesaj geldi.

Snob Magazine haberine göre; Dalkılıç, sabah saatlerinde sokakta eski eşi Boluğur'un Beşiktaş'taki evinin önünde görüntülendi. Şarkıcının bu caddede görünmesi ve oradan hızlı çıkışı mahalle sakinlerinin kafasında soru işaretleri bıraktı. Mahalle sakinleri: "Acaba Merve ve Murat barıştı mı?" yorumlar yaptı. Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş'tan ayrıldıktan sonra Çağla Boz ile anıldı.

ZEHİRLİ ZEMBEREK SÖZLERİ KONUŞTU

Merve Boluğur, Ağustos ayında sosyal medya hesabından, isterse ayrılığın nedenini açıklayacağını söyleyen Murat Dalkılıç'a şu yanıtı vermişti:

"Geçmişimden hiç bahsetmedim. Çünkü benim için bitti. Susmamın sebebi her zaman saygımdandı. Ama kimse beni çiğnemeye devam etmeyecek.

Son kez yazıyorum. Bir daha bana böyle gelme. Ne dergi ne de eski. Son kez söylüyorum. Bir duruşum, bir imajım var. Tembel olup gitmiş bir şey için kalkıp prim yapmak nedir? Yanındaki kadına saygı duy. Bir de Merve açıklasın falan. Koçum hangi dizi?

Artık hakkımı savunacağım. Kimse beni birden fazla suçtan mahkum edemez. Lütfen çocuklar benden uzak durun. Bu güne kadar kimseyle konuşmadım, kimseye karşı çıkmadım. sen de benden uzak dur ama sen bunu böyle biliyorsun. Cahillerin psikolojik baskısından bıktım. İşsiz misin, tam bir psikologsun. Düz kafalarınla oda kardeşim... Ben sadece Merve'yim. Benim hayatıma da saygı gösterilecek..."