Euro 38,12 %0,57
Dolar 34,12 %-0,04
Sterlin 45,74 %0,40
Altın 2.894 %0,32

Çok Konuşan Seren Serengil'e Deniz Akkaya'dan Tokat Gibi Cevap!

Çok Konuşan Seren Serengil'e Deniz Akkaya'dan Tokat Gibi Cevap!

Seren Serengil'e Deniz Akkaya'dan

Seren Serengil'in If I Don't Tell'ten ayrılmasının ardından eski ortağı Deniz Akkaya olayla ilgili konuştu. Deniz Akkaya, Seren Serengil'in özel hayatıyla ilgili iddialarla bomba gibi patladı. Akkaya, Seren Serengil'in aynı aileden baba-oğul ilişkisi olduğunu iddia etti.

Seren Serengil, eski dostları Bircan Bali ve Arto ile yaşadığı büyük gerilimin ardından yapımcıdan ayrıldı. Seren Serengil geçen hafta zorbalık gördüğünü belirterek programdan ayrıldı.

Seren Serengil Eski Partneri Olan Deniz Akkaya Hakkında Açıklama Yaptı!

Seren Serengil'in daha önce partneri olan Deniz Akkaya, Serengil hakkında konuştu. Akkaya'nın iddiasına göre; Serengil mide ameliyatı sonrası ilişkiye girince sızdırdı.

"BABA VE OĞUL İLE CİNSEL İLİŞKİ"

Serengil'in aynı aileden bir baba ve oğulla cinsel ilişkiye girdiğini öne süren Akkaya, "Daha yeni başlıyoruz" diyerek bomba üstüne bomba patlattı.

Son günlerde en büyük iddiayı ortaya atan Akkaya, kızı Ayşe'nin babası Efe Özbilgin ile Serengil'in çıktığını söyledi.

Seren Serengil Kimdir ?

Seren Serengil, 6 Nisan 1976 tarihinde İstanbul Amerikan Hastanesinde doğdu.Ünlü sinema sanatçısı Öztürk Serengil ve Nevin Teoman‘ın kızıdır. 4 yaşındayken anne-babası ayrılır. Çocukluğu Nişantaşı’nda annesinin yanında geçti. Annesi sekiz sene baleye gönderdi, klasik piyano dersleri aldırttı. İstanbul’da Yıldız Kolejinde okuduktan sonra Londra‘da, sonrada İsviçre’nin Montrö kentinde Buisness okudu. Anneannesi “Marcella” adında bir İtalyandı, dedesi Türk, teyzeleri, kuzenleri hepsi İtalyan kültürüyle büyümüş. Annesi Nevin hanım Seren’i sıkı yetiştirmek için, Montrö’de rahibelerin okuttuğu, erkeklerin olmadığı, köyde bir okula gönderdi. Ancak iki sene dayanabildi. Seren Serengil 16 yaşında sahne hayatına atıldı. 4 sene boyunca Türkiye’nin en genç assolisti olarak sahnelere çıktı.İlk sahne deneyimine 16 yaşında İbrahim Tatlıses ile aynı gazinoda assolist olarak başlayan Seren Serengil daha sonra Emrah‘la sahnede ve dizilerde ikili çalışmalarıyla da çok beğeni topladı.

Yazar: Haberci
<