Ünlü Oyunculardan Acı Haber Geldi! Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!

Ünlü Oyunculardan Acı Haber Geldi! Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!

Tiyatro oyunu dönüşünde kaza yapan minibüste ölü ve yaralı haberleri geldi. Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'in sağlık durumu nasıl? Güncel bilgiler ve çok daha fazlası haberimizde olacak.

Tiyatro oyuncuları olan Melis İşiten, Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy'un trafik kazası geçirdiği öğrenildi. Oyuncuların sağlık tedavileri hastanede devam ediyor. Sergen Deveci'nin sağlık durumu ise ciddiyetini korumakta. Güncel olarak paylaşılan bu detayla birlikte kazada ölü ve yararlılar bulunmakta.

Olay Yerinde Hayatını Kaybettiler

Kazada tiyatro ekip aracında bulunan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş'ın hayatını kaybettiği belirtildi. Yaralılar ise tedavi için hastaneye kaldırıldı. Bu gelişmeden sonra Sergen Deveci hayranları da kendisinin son durumunu merak ediyor.

Sergen Deveci'nin Durumu Ağır!

Ünlü oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Sergen Deveci'nin de aralarında bulunduğu tiyatrocuları taşıyan minibüs Amasya - Çorum kara yolu üzerinde, Merzifon yakınlarında bir tıra arkadan çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, sanat dünyasını yasa boğacak haberler peş peşe geldi. Son dakika bilgisine göre Sergen Deveci'nin durumu ise ağır.