Ünlü Oyuncu Müjdat Gezen'den Üzücü Haber Geldi!

Ünlü Oyuncu Müjdat Gezen'den Üzücü Haber Geldi!

Müjdat Gezen, yaptığı açıklama ile dikkat çekti. Cüneyt Arkın'ın cenazesinde fenalaşan oyuncu, kendisine bir türlü gelemedi. Peki ya cenazede neler yaşandı? Yaptığı açıklama ile sevenlerini duygu seline sürükledi. İşte oyuncudan gelen açıklama ve abisi olarak gördüğü Cüneyt Arkın için söyledikleri...

Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın'ın cenazesine katıldı. İkilinin oldukça yakın olduğu biliniyordu. Gözyaşlarına hakim olamayan Gezen, kendisini çok kötü hissetti. Cenaze esnasında fenalaştığı ve otomobiline doğru hareket ettiği görüldü. Mikrofonlar kendisine uzatıldığında ise yaptığı açıklama ile herkesi duygulandırdı.

Cüneyt Arkın'ın Cenazesine Katıldı!

Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın'ın cenazesine katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Kimsenin beklemediği bir zaman diliminde yaşamını yitiren ünlü oyuncu hakkında önemli şeyler söyledi. Cenazede adeta ünlü akını vardı. Peki ya ünlü oyuncu, öz abisi olarak gördüğü efsane isim hakkında neler söyledi?

Duygularını Tercüme Etti!

Müjdat Gezen, "Doktorumu yanına gönderdim, muayene etti. KOAH hastalığı olduğunu tespit ettiler. Bir ahbaptan oksijen makinesi aldık ama dün gece yataktan düşüyor ve kalbi duruyor. Ambulansta ve hastanede uğraşıyorlar ancak geri döndüremiyorlar. Çok sevdiğim bir ağabeyimi kaybettim"  açıklamasında bulunarak adeta duygularını kelimelere döktü.