Survivor Hikmet Hapis Cezası mı Aldı? Bir Türlü Türkiye'ye Dönmüyor!

Survivor Hikmet Hapis Cezası mı Aldı? Bir Türlü Türkiye'ye Dönmüyor!

Survivor All Star 2022'de Hikmet'in neden yarışma sonrası ülkeye dönmediği soruldu. Kendisinin aranmakta olduğu ve hatta hakkında hapis cezası olduğu dahi iddia edildi. Gündemde bomba etkisi yaratan haberle birlikte yarışmacı hala Türkiye'ye dönmüş değil. Üstelik Sedat Peker'le de fotoğrafı yayınlandı.

Survivor All Star 2022'de 5. olan Hikmet, performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Başarılı yarışmacı ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Bu iddialardan bir kısmı ise kendisinin hapse girdiği ile ilgiliydi. Hapis cezası alma ihtimaline değinildi ve bu yüzden Türkiye'ye dönmeyeceği ifade edildi.

Sedat Peker'le Fotoğrafı Çıktı!

Öte yandan kendisinin Sedat Peker ile çektirdiği fotoğrafı vardı. Dolayısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken yarışmacının bir türlü ülkeye dönmemesi de dikkat çekti. Yapılan açıklamalarla birlikte merak edilenler yanıt buldu. Ünlü isim, hakkındaki iddialar net bir şekilde yanıt verdi.

Tatil Yaptığını Söyledi!

Şu an için Yunanistan'da tatil yaptığını ve bu yüzden ülkeye henüz dönmediğini ifade etti. Pazar günü Antalya'da olacağını açıkladı. Bu haberle beraber merak edilenler yanıt buldu. Ünlü isimle ilgili çok fazla iddia ortaya atılmaktaydı. Detaylar tek tek ortaya çıkınca herkes şaşırdı. Hikmet'in hapse girmeyeceğini duyan hayranları ise bu habere çok sevindi.