Sedat Peker'in 2023 Seçim Planı Ortaya Çıktı

Sedat Peker'in 2023 Seçim Planı Ortaya Çıktı

Sedat Peker, son zamanlarda hiç video atmıyordu. Ancak kendisinin ikinci hesabı olarak bilinen Deli Çavuş'tan yaptığı paylaşımlar gündemde bomba etkisi yarattı. İsmail Saymaz, aldığı duyuma göre Sedat Peker'in ne zaman video paylaşacağını açıkladı. İşte Sedat Peker hakkında bilinmeyenler...

Sedat Peker'in son zamanlarda Deli Çavuş isimli Twitter hesabından paylaşım yaptığı iddia edilmekte. Bu gelişmeler doğrultusunda Sedat Peker'in bir süredir ortalıkta gözükmediği ancak bu hesap üzerinden çeşitli ifadelere yer verdiği belirtiliyor. Daha sonra BAE yönetiminin dikkatini çekti ve bu konuda bir yasakla karşılaştı gibi çeşitli iddialar da ortalıkta dolaşmakta.

Sokak Çağrısı Nedeniyle Yasaklandı!

Seçimlerde iktidarın kaybetmesine rağmen koltuğu bırakmaması gibi bir durumda sokağa çıkma çağrısında bulunan hesap, Birleşik Arap Emirlikleri'nin dikkatini çekti. İddialar doğrultusunda Sedat Peker'e bu hesap üzerinden paylaşım yapması yasaklandı. Gazeteci İsmail Saymaz ise önemli bir noktaya değindi.

Seçime Aylar Kala Video Paylaşacak!

Sedat Peker'in seçime birkaç ay kala video paylaşacağı iddia edildi. Bu noktada İsmail Saymaz'ın bazı kaynaklardan duyduğu bilgileri aktarması dikkat çekiyor. Yaptığı açıklamada seçime birkaç ay kala Sedat Peker'in elindeki videoları paylaşacağı ve bunun içerisinde helalleşmenin de yer alacağı belirtildi. Üstelik kendisine İstanbul, Sakarya veya Rize'den bağımsız milletvekili olması ve bu sayede dokunulmazlıkla hareket etmesi teklif ediliyor. Kendisinin bu duruma sıcak baktığı iddia edildi.