Şarkıcı Metin Işık ve Oğlundan Acı Haber Geldi! Komşularına Saldırdılar!

Şarkıcı Metin Işık ve Oğlundan Acı Haber Geldi! Komşularına Saldırdılar!

Şarkıcı Metin Işık ve oğlunun komşularına saldırı düzenlemesi şok etkisi yarattı. Sosyal medyada çok konuşulan bu gelişme ile birlikte ağır yaralıların olduğu belirtildi. Polisin kısa süre içerisinde müdahale ettiği olaylar beraber çeşitli detaylara değiniliyor.

Şarkıcı Metin ışık ve oğlu ile ilgili şok detaylar ortaya çıktı. Parçalarıyla tanınan ünlü isim, komşularına dehşet yaşattı. Silahlı saldırı düzenlediği ortaya çıkan baba oğul, emniyet tarafından yakalandı. Öte yandan saldırıda ağır yaralılar da vardı. Komşularına düzenledikleri silahlı saldırıdan sonra sosyal medya bu haber karşısında ne diyeceğini şaşırdı.

3 Ağır 5 Yaralı Var!

Şarkıcı Metin Işık ve oğlunun düzenlediği saldırı sonrasında 3'ü ağır 5 yaralı olduğu öğrenildi. Bu gelişme ile birlikte kendileri olay yerinde yakalandı. Metin Işık Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Oğlu ise sağlık raporunun hemen ardından emniyete götürüldü.

Telefon Kamerası Görüntüleri Mevcut

Bir vatandaşın saldırıya ilişkin telefon kamerası görüntüleri ise büyük ses getirdi. Polis, bu görüntülerin yardımıyla da soruşturmasını büyütecek. Yaşanan gelişme ile birlikte herkes şok içerisinde kaldı. Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada çeşitli ifadelere yer veriliyor. Şarkıcı Metin Işık ve oğlunun düzenlediği saldırı şok etkisi yarattı.