RTÜK'e Binlerce Şikayet Geldi! Didem Arslan Yılmaz ve Esra Erol'un Fişi Çekildi! Müge Anlı’nın Rakibi Kalmadı

RTÜK'e Binlerce Şikayet Geldi! Didem Arslan Yılmaz ve Esra Erol'un Fişi Çekildi! Müge Anlı’nın Rakibi Kalmadı

Televizyon kanallarında gündüz kuşağı savaşları devam ederken çıkan iddialar herkesi şaşkına çevirdi. ATV’de izleyici ile buluşan Esra Erol ve Müge Anlı ile Didem Arslan Yılmaz'ın programlarına Radyo Televizyon Üst Kurulu'nda dan bir karar geldi.

Fulya Öztürk ve Ece Üner gibi isimler de bu karardan nasibini aldı. İddialar ise Didem Arslan Yılmaz ve Esra Erol programının ekranlara veda ettiğini savunuyor.

RTÜK gündüz program kuşağına el attı. Alınan bilgiler neticesinde Radyo Televizyon Üst Kurulu yazılı uyarı sonrasında 80 bini aşan şikâyetin devam etmesi ile gündüz kuşağı programları hakkında açıklama yaptı. Didem Arslan Yılmaz ve Esra Erol programlarının ekranlara veda edeceği iddia ederlerken Müge Anlı'nın da devam kararı alındığı söyleniyor. RTÜK’ten gündüz kuşağı programlarına ihtar geldi. İzleyiciler ise programlarına akıbetin şimdiden araştırmaya başladı. Kamuoyunun şikayetlerinin ardından bu programların yayından kaldırılmasının zorunluluğu gündeme geldi.

Programların akıbeti ne olacak?

Programların akıbeti ne olacak? Yapılan iddialara göre gündüz kuşağı programları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz, Esra Erol ve Funda Öztürk'ün programları RTÜK’e şikâyet edildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programda bu şikayetler nasibini aldı. Ayrıca Müge Anlı gibi bir sunucunun programının yayından kaldırma ihtimali gündeme gelmedi. Sosyal medya kullanıcıları ise Funda Öztürk gibi tecrübesi olmayan bir sunucudan dolayı Müge Anlı gibi ismi programının yayından kaldırılmasına tepki gösterdi. Gündeme bomba gibi düşen bu iddiaların ardından henüz bir açıklama yapılmadı. Sosyal medya kullanıcıları Esra Erol, Müge Anlı ve Didem Arslan Yılmaz'ın programlarının devam etmesi gerektiğini söylüyor.