Promosyonda Ödeme Miktarı Artıyor! Çalışanlara 14.800 TL Promosyon Müjdesi!

Promosyonda Ödeme Miktarı Artıyor! Çalışanlara 14.800 TL Promosyon Müjdesi!

Emekli promosyonundan sonra işçi promosyonu da ilgi çekiyor. Son olarak yapılacak 14.800 TL'lik promosyon ödemesi dikkat çekti. Konuyla ilgili açıklamada bulunuldu. Yapı Kredi'den gelen bu hamlenin detayları nedir? İşte promosyonla ilgili bilinmeyenler...

Son zamanlara damgasını vuran emekli ve çalışan promosyon ödemelerinde düzenli olarak yeni gelişmeler yaşanmakta. Öte yandan öyle detaylara yer veriliyor ki yüksek promosyon ödemeleri yapılıyor. Özel sektör çalışanlarına sağlanan promosyon desteği ise dikkat çekti.

Belediyeden Büyük Anlaşma

Zonguldak Belediyesi'nin 710 limited şirket personelini kapsayan promosyon anlaşmasıyla birlikte 14.800 TL çalışan başına ödeme yapılması sağlanacak. Dolayısıyla çalışanlar için alınan karar büyük ses getirdi. Öte yandan Zonguldak Belediyesi başkanından gelen açıklamalar da gözler önüne serildi. Açıklama yapan Ömer Selim Alan:

"Yapmış olduğumuz üç yıllık protokol sözleşmesi karşılığında özveriyle ve gayretle çalışmalarını sürdüren belediyemiz çalışanlarına günün koşullarında katkı sunacak olan 14.800 TL’lik promosyon ücretini imzalamaktan mutluluk duyuyor, emekçilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Çalışanlarımızın haklarını bugüne kadar hep koruduk ve sonuna kadar da korumaya devam edeceğiz. Rabbim, aileleriyle birlikte güle güle harcamayı nasip etsin inşallah"  dedi.