Masumlar Apartmanı Oyuncusu Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti!

Masumlar Apartmanı Oyuncusu Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti!

Masumlar Apartmanı'ndaki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Süreyya Gürsel Evren'in ölüm nedeni açıklandı. Ünlü oyuncu hiç beklenmedik bir şekilde 3. kattan aşağı düşerek yaşamını yitirmişti. Bu gelişme sonrasında kendisiyle ilgili bazı detaylara yer verildi. İşte ölüm nedeni...

Masumlar Apartmanı'nda Vedat karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazanmış olan Süreyya Gürsel Evren'in şüpheli ölümü gündem olmuştu. Kendisinin 3. kattan aşağı düşmesiyle birlikte yaşanan gelişmeler şok etkisi yarattı. Ünlü ismin ölümünde kasıt var mıydı merak ediliyor. Dolayısıyla yapılan açıklamalar büyük ses getirecek.

Ölüm Nedeni Açıklandı!

Süreyya Gürsel Evren'in ölüm nedeni olarak denge kaybı ve kalp krizi gösterildi. Dolayısıyla herhangi bir kasıt olmadığı düşünülüyor. Bu detaylarla birlikte çeşitli detaylara sahip olduk. Oyuncunun erken yaşta hayatını kaybetmesi izleyicileri kahretti. Aynı zamanda ünlü oyuncunun Arka Sokaklar'da da oynamış kardeşi ile aynı mesleği yaptığı ortaya çıktı.

Arka Sokaklar Suat'ın Kardeşiydi!

Masumlar Apartmanı dizisindeki performansıyla bilinen Süreyya Gürsel Evren'in Arka Sokaklar'da oynamış olan bir kardeşi bulunuyor. Yıllarca Suat Çoban karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Figen Evren ile kardeş olması da şaşırttı. Bu detayla birlikte ünlü oyuncu kardeşinin ölümü karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.