Kurbanlık Fiyatları Araba Fiyatlarına Yaklaştı! 2022 Kurban Fiyatları İstanbul, Ankara, İzmir Kurban Fiyat Listesi..

Kurbanlık Fiyatları Araba Fiyatlarına Yaklaştı! 2022 Kurban Fiyatları İstanbul, Ankara, İzmir Kurban Fiyat Listesi..

Kurbanlık fiyatları beklenilenin aksine iyice arttı. 2022 yılında kurban fiyatlarına dair neler biliyoruz? Adeta araba fiyatları ile kafa kafaya gittiği görüldü. İstanbul, Ankara ve İzmir'de kurbanlık fiyatlar dikkat çekiyor. Büyükbaş ve tosun kaç TL'ye yükseldi?

Kurban fiyatları aldı başını gitti. O kadar çok arttı ki artık kurban kesmek lüks haline gelecek. Ancak bunun önüne geçebilmek için ortak sayısı artırılabilir. Güncel fiyatları sizlerle paylaşacağız. Kurban Bayramı gelene kadar büyükbaş hayvanlara yeniden zam gelebilir. Yine de hali hazırda kurban fiyatlarına değinelim.

90 Bin TL'ye Kadar Çıkıyor!

Kurban fiyatları 90 bin TL'ye kadar çıkmakta. Bu durum fazlasıyla dikkat çekici olarak yorumlandı. Özellikle de kurban fiyatlarının Erzurum'da 45 bin TL'den 90 bin TL'ye kadar çıktığını biliyoruz. Seçeceğiniz tosuna göre değişkenlik gösterecek bu durumla birlikte düve fiyatı ise 10 bin TL ile 25 bin TL arasında.

2022 Kurban Fiyatları Zamlanacak mı?

Kurban fiyatlarının yakın zamanda tekrardan zamlanabileceği belirtiliyor. Bu gelişmeler dahilinde başka neler yaşanacak merak konusu haline geldi. Fiyatların 100 bin TL'yi görmesi durumunda iyice sorun olabileceği belirtildi. Ortak sayısını artırmak çözüm olabilir. Birkaç ay içerisinde güncel gelişmeler paylaşılacaktır.