Kemal Sunal'ın Çocukları Tehdite Dayanamayınca Soluğu Mahkemede Aldı!

Kemal Sunal'ın Çocukları Tehdite Dayanamayınca Soluğu Mahkemede Aldı!

Kemal Sunal'ın çocuklarından gelen hamle büyük ses getirdi. Tehdit skandal ortaya çıkınca Ali Sunal ve Ezo Sunal, hakkını aramak için mahkemeye gitti. Peki ya tam olarak neler yaşandı? Pek çok kişinin merak ettiği olaya ilişkin gelişmelerden söz edeceğiz. İşte güncel durum ve dahası haberimizde...

Kemal Sunal'ın çocukları ile ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Ezo Sunal ve Ali Sunal, öyle bir olayla karşılaştı ki herkes şaşkınlıkla takip ediyor. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Tehdit nedeniyle mahkemelik olmasından ötürü pek çok kişi gelişmeleri yakından takip ediyor.

Kemal Sunal'ın Kardeşi Olarak Tanıttı!

2 yıl önce Düzce'de film çeken Halit Sunal isimli yönetmen, kendisini Kemal Sunal'ın kardeşi olarak tanıttı. Köylüleri filmde oynattı ve karşılığında para vereceğini söyledi. Ancak mağduriyetin yaşanması durumunda çeşitli detaylara yer verildi.

Sunal Kardeşler Reddetti!

Ali Sunal ve Ezo Sunal, babalarının böyle bir kardeşi olduğu iddiasını reddetti. Üstelik Ali Sunal, yaptığı açıklamada "Bizim bu isimde amcamız yok. Babam üzerinden bu tip olayların yapılması bizi derinden üzüyor" sözlerine yer verdi. Daha sonra Halit Sunal'ın kendisine tehditler savurduğu ortaya çıkınca soluğu mahkemede aldılar.