Kamu Sınavsız Personel Alacağını Duyurdu! Personel Alım Açıklaması Az Önce Geldi!

Kamu Sınavsız Personel Alacağını Duyurdu! Personel Alım Açıklaması Az Önce Geldi!

İŞKUR, kamuda çalışmak isteyenler için istihdam yaratmaya devam ediyor. Kamu personel alımı ilanı paylaşıldı. Başvuru şartlarıyla birlikte belgeler de açıklandı. Üstelik 55 yaşına kadar başvuruların kabul edilebileceği belirtildi. İşte alıma dair güncel detaylar ve başvurular hakkında bilinmeyenler...

Kamuda personel alımına ilişkin önemli müjde verildi. 20 - 55 yaş arasında personellerin alınacağı vurgulanıyor. Hangi pozisyonlarda çalışılacağı ve başvuru şartlarının ne olduğu merak edildi. Dolayısıyla söz konusu gelişmelere ilişkin bilinmeyenleri aktaracağız. Eğer sizler de başvuru yapmak istiyorsanız hangi şartları yerine getirmeniz gerekiyor? İŞKUR ile kamuda çalışmak isteyenler bu fırsatı kaçırmamalı. Detaylarıyla birlikte merak edilenleri yanıtlayacağız. Bu sayede sizler de kamuda çalışmak için başvuruda bulunabileceksiniz.

Kamuda Çalışma Şartları

-T.C.  vatandaşı olmak

-Kamu haklarından mahrum olmamak

-Tokat / Turhal'da ikamet ediyor olmak

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık, malullük ya da  benzeri aylık almıyor olmak.

-Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, bahse konu işçi alımı, çalıştırılması ve sonlandırılması dahil bu iş ve işlemler ile alakalı tüm anlaşmazlıklarda Tokat İli Mahkemeleri yetkilidir.

-Başvuru sahibi bu şartların tamamını başvurusuyla kabul etmiş sayılacak.

 

Alımlar Yakında Bitiyor!

Öte yandan Haziran ayı içerisinde alımların sona ereceği vurgulandı. Dolayısıyla başvuruda bulunmak için son tarihi geciktirmemelisiniz. Güncel detayları İŞKUR resmi internet sitesinden öğremeniz mümkündür. Daha fazla ilan için haber sitemizi takip edebilirsiniz.