Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses Eski Eşinin Annesinin Cenazesine Katıldı! Gözyaşları Sel Oldu Gitti!

İbrahim Tatlıses, eski eşi Derya Tuna'nın annesinin cenazesine katıldı. Cenazede yaşanan duygusal anlar dikkat çekti. Peki ya ikili hakkında ne biliyoruz? Ünlü sanatçı Tatlıses yaptığı açıklama ile adından söz ettirdi.

İbrahim Tatlıses.

İbrahim Tatlıses, eski hayat arkadaşı olan Derya Tuna'nın annesinin cenazesine katıldı. Cenazede dikkat çeken görüntülere yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu ünlü sanatçı, yaptığı açıklama ile birlikte herkesi duygulandırdı. Şimdi ise hangi gelişmelere yer verilecek sizlerle paylaşacağız.

İbrahim Tatlıses'ten Duygulandıran Açıklama

İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. “Derya Hanım bana 30 yılını verdi. Onun annesi benim annemdir. Rahmetliyi çok severdim. Mekanı cennet olsun. Derya Hanımı hiçbir zaman yalnız bırakmadım. Hiçbir çocuğumun annesini de yalnız bırakmam. Onun için buradayım. Derya Tuna yalnız değil. Çok üzüldük. Telefonla aradım konuşamadık. Derya Hanım çok üzgün. Annesine bebek gibi bakıyordu” ifadesine yer verdi.

 Derya Tuna ile Sarıldı

İkilinin sarılarak ağlaştığı anlar kameralara yansıdı. Oldukça duygusal görüntüler ortaya çıktı. Öyle ki aralarındaki samimiyet ve dostluk hala bitmemişti. İbrahim Tatlıses'in açıklaması ise magazin gündemine oturdu.

Yazar: Haberci
<