Genç Başarılı Oyuncu Hayatını Kaybetti! Sevenleri Yasa Boğuldu!

Genç Başarılı Oyuncu Hayatını Kaybetti! Sevenleri Yasa Boğuldu!

İlker Kurt'tan üzücü haber geldi. Başarılı oyuncunun hayatını kaybettiği belirtildi. Sosyal medya hesabı üzerinden duyuru yapan Kıvanç Terzioğlu, 49 yaşındaki oyuncu için neler söyledi? Hayatını neden kaybettiği çok merak ediliyor. Ünlü isimle ilgili merak edilenler yanıt buldu.

49 yaşındaki başarılı oyuncunun hayatını kaybettiği öğrenildi. İlker Kurt'un ölüm nedeni merak ediliyor. Bu zamana kadar pek çok yapımda oynayan ünlü oyuncunun vefat haberi pek çok kişiyi derinden sarstı. Oyuncuyu tanıyan ve oynadığı dizilerden kendisini takip edenler haber karşısında ne diyeceğini bilemedi. İlker Kurt'un vefat haberini ise Filim-San Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu verdi.

Sosyal Medyadan Duyuruldu!

Oyuncunun vefat haberi sosyal medyadan duyuruldu. Pek çok kişinin yakından tanıdığı oyuncunun hayatını kaybettiği belirtildi. Kıvanç Terzioğlu, "Filim -San vakfı üyelerimizden oyuncu dostunuz İlker Kurt'u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadesine yer verdi.

İlker Kurt Dizi ve Filmleri

İlker Kurt'un Su Sinekleri dizisinde oynadığı hatırlanıyor. Öte yandan Başka Semtin Çocukları adlı filmde de yer aldı. Kanıt dizisinin yanı sıra Veda, Anadolu Kartalları ve Fetih 1453 filmlerinde kendisini gösterdi. Yer aldığı projelerle birlikte ünlü ismin dikkatleri üzerine çektiği belirtiliyor.