Fulya Öztürk Programından Acı Haber Geldi! Resmen Tüm Türkiye Ayağa Kalktı!

Fulya Öztürk Programından Acı Haber Geldi! Resmen Tüm Türkiye Ayağa Kalktı!

Antalya’da 83 gündür kayıp olarak aranan gayrimenkul zengini kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıkınca Kerziban Keskin’in cesedine ait parçalar aranmaya başlandı. Fulya ile Umudun Olsun programında ele alınan konuda sona yaklaşıldı. Bugün cinayet şüphelisi olarak görülen 6 kişi, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

İddialara göre Konya’da yaşayan ve üç çocuk annesi olan Kerziban Kesin, geçtiğimiz yıl Ekim ayında Antalya’da yaşayan H.D. isimli bir arkadaşını ziyarete gitmişti. Keskin, Antalya’ya geldikten 20-25 gün sonra ortadan kayboldu. Kerziban Keskin’in çocukları ise haber alamadıkları anneleri için kayıp başvurusunda bulundu. Kerziban Keskin’in cinayete kurban gittiği canlı yayında ortaya çıktı.

Fulya Öztürk ile Umudun Olsun Programında Cinayet İtirafı!

Ekranların fenomen programı Fulya ile Umudun Olsun programında ele alınan Kerziban Keskin cinayetiyle ilgili şok eden bir itiraf yaşanmıştı. Gözyaşları içerisinde programa bağlanan R.B., Kerziban Keskin’in H.D. tarafından boğularak öldürüldüğünü ve iki gün boyunda evde bekletildiğini anlatmıştı. Ayrıca R.B., ‘’H.D. vahşi eyleminde başarılı olamayınca cesedi parçalara ayırdı.’’ demişti.

Olayla İlgili 6 Sanık Adliyeye Sevk Edildi!

Şahsın açıklamalarından sonra Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü, İstanbul ve Antalya’da eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi. İstanbul’da yakalanan R.B. ve eşi İ.B. bulundukları bölgede adliyeye götürülürken Antalya’da yakalanan H.D. ve dini nikahlı eşi Ramazan Ç. Antalya’da adliyeye sevk edildi.