Fatma Girik'in Vefatından Sonra Vasiyet Kavgası Hızla Büyüdü! Vasiyet Kavgası Mahkemelik Oldu

Fatma Girik'in Vefatından Sonra Vasiyet Kavgası Hızla Büyüdü! Vasiyet Kavgası Mahkemelik Oldu

Fatma Girik'in vasiyeti ile ilgili iptal davası açıldı. Giray Girik, kardeşinin baskı altında vasiyetname hazırladığını iddia etti. Bu gelişme sonrasında pek çok kişi neler yaşandığını anlamaya çalıştı. İşte güncel gelişmelerle birlikte ünlü oyuncu Fatma Girik'in vasiyetine dair detaylar haberimizde...

Fatma Girik, 24 Ocak'ta hayatını kaybetti. Vasiyetnamesinde yazılanlara kardeşi Giray Girik'ten itiraz geldi. Çünkü baskı altında yazıldığı iddia edildi. Üstelik kız kardeşine baskı uygulayanın ise Fatma Ahu Turanlı ve Müesser Girik'in olduğunu iddia etti. Bu hamle ile birlikte karşı tarafın avukatlarından açıklama geldi.

Fatma Girik Vasiyetiyle İlgili Dava!

Taraflardan gelen açıklama büyük dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği davaya ilişkin nasıl bir açıklama yapıldı? Söz konusu gelişmelere bakacak olursak davanın uzun süreceği tahmin ediliyor.

Avukattan Açıklama Geldi!

Öte yandan avukattan gelen açıklamada “Bugüne kadar Günay Girik’in müvekkilim Fatma Ahu Turanlı’ya karşı başlatmış olduğu karalama kampanyası ile yalan beyanlarına ve iftiralarına karşı bir cevap verme ihtiyacı duymadık. Ancak, Günay Girik’in açmış olduğu vasiyetnamenin iptaline ilişkin dava sonrası yapmış olduğu gerçeklikten uzak ve iftira niteliğindeki açıklamaları ve iddiaları sebebiyle bu basın açıklamasını yapma zorunluluğumuz hasıl olmuştur. Bilindiği üzere Fatma Girik, 2018 yılında tüm detaylarını en ince ayrıntısına kadar düşünüp, tarttıktan sonra verdiği kararla bir vasiyetname hazırlayıp bırakmıştır."  ifadesine yer verildi.