Fatih Ürek'ten Hayranları Üzen Haber Geldi! Fatih Ürek Trafik Kazası Geçirdi!

Fatih Ürek'ten Hayranları Üzen Haber Geldi! Fatih Ürek Trafik Kazası Geçirdi!

Fatih Ürek, geçirdiği trafik kazası sonrasında dikkatleri üzerine çekti. Ünlü ismin acilen hastaneye kaldırılması ise dikkat çekti. Peki ya güncel sağlık durumu ile ilgili nasıl bir açıklama yapıldı? Bodrum'da tatil yolunda iken geçirdiği kaza büyük ses getirdi. İşte kendisiyle ilgili son gelişmeler...

Fatih Ürek, Bodrum yolunda geçirdiği kaza sonrasında gündeme geldi. Ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili neler biliyoruz? Kaza sonrası açıklamaları ile iyice gündem oldu. Sosyal medyada pek çok kişi kendisinin iyi olup olmadığını merak etti. Detayları sizlerle paylaşacağız. Ünlü isimle ilgili pek çok ifadeye yer verildi.

Şirket Arabasıyla Kaza Yaptı!

Fatih Ürek, yaptığı açıklamada "Birden arkadan aracıma çarptılar. Ne olduğunu ben de anlamadım. Korktum açıkçası. Şirketin arabası kendi arabam değil, maddi hasar oluştu gördüğünüz gibi.” ifadesine yer verdi. Üstelik uzun süredir araba kullanmadığı detayına da değinerek “Çok şükür bende endişe uyandıracak bir durum yok. Uzun süredir araba kullanmıyordum, bugünlük acil kullanmam gerekti. Başıma bu durum geldi" açıklamasında bulundu.

Hastaneye Kaldırıldı!

Fatih Ürek, hastaneye kaldırılarak çeşitli kontrollerden geçti. Can sağlığına dair herhangi bir sıkıntı olmadığı belirtildi. Ancak kullandığı araçta çeşitli hasarların oluştuğu görülüyor.