Ezgi Mola Ölüm Haberine Adeta Yıkıldı! Ezgi Mola'yı Üzen Ölüm!

Ezgi Mola Ölüm Haberine Adeta Yıkıldı! Ezgi Mola'yı Üzen Ölüm!

Ezgi Mola'dan gelen açıklama büyük dikkat çekti. Ölüm haberini paylaşan Ezgi Mola, çok üzgün olduğunu belirtti. Öyle ki son defa fotoğraf paylaşımında bulundu. İşte detaylarıyla birlikte sosyal medyada etki yaratan o paylaşım...

Ezgi Mola, şu sıralar sosyal medyada adından fazlasıyla söz ettiriyor. Sosyal medyayı sıklıkla kullanması ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü isimden gelen hamle neticesinde çeşitli detaylar da paylaşıldı. Peki ya güncel olarak başka neler biliyoruz? Ezgi Mola'nın açıklamaları ise şok etkisi yaratmak için yetti. Ünlü isim, aldığı haber ile adeta yıkıldı.

Ezgi Mola Çok Üzüldü!

Ezgi Mola, köpeği Kuki'yi kaybetti. Hayatını kaybeden köpeğin ölümünden sonra kendisi de veda paylaşımında bulundu. Sosyal medyaya damgasını vuran köpekle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Ezgi Mola'dan gelen açıklama ise dikkatleri üzerine çekiyor. Son zamanlara damgasını vuran bu gelişme neticesinde çeşitli ifadelere yer verildi.

Hayranları da Üzüldü

Hayranları ve oyuncu arkadaşları da kendisine yorum atarak başsağlığı mesajında bulundu. Bu gelişme neticesinde yükü biraz olsun hafifleyen Ezgi Mola, destek yorumlarını tek tek okudu. Başarılı oyuncudan gelen bu haber neticesinde magazin gündemi bir anda Ezgi Mola'ya çevrildi.