EYT'den Sonra O Konuda Harekete Geçildi! Milyonlar Bu Haberi Araştırıyordu!

EYT'den Sonra O Konuda Harekete Geçildi! Milyonlar Bu Haberi Araştırıyordu!

EYT'lilerden sonra sıra öyle bir gruba geldi ki herkes sonucu merak ediyor. Bakanlık, binlerce kişinin erkenden emekli olmasını sağlayacak o düzenlemeye imza atacak mı? Beklentiler oldukça basit olmakla birlikte sigorta başlangıcıyla ilgili bir hamlenin yapılmasını öngörüyor.

EYT ve asgari ücretlilerin kafa karışıklıkları giderildikten sonra sıra farklı bir duruma geldi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Öyle ki son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlasına bakacak olursak pek çok kişi güncel olayları şaşkınlıkla izlemekte. Erken emekli olma fırsatını kaçırmak istemeyen binlerce kişi, söz konusu değişikliğin olabilmesi adına yoğun mücadele vermeye başladı.

Staj Mağdurlarının Beklentisi Var!

Staj mağdurları, lise ve üniversite yıllarındaki çalışmalarının sigorta başlangıcı olarak kabul edilmesini istiyor. Bu sayede pek çok kişinin erkenden emekli olması sağlanabilir. Binlerce kişinin bu yönde bir talebi bulunmakta. Dolayısıyla yapılacak düzenlemelere bir yenisinin daha eklenmesi durumunda pek çok kişi bayram edecek. EYT'lilerin yanı sıra staj mağdurlarına da bir çözüm bulunması için beklentilerin yüksek tutulduğu kaydedildi.

Yıllar Öncesinden Emekli Olabilirler!

Bu düzenleme gerçekleşir ise binlerce kişi yıllar öncesinden emekli olmanın tadını çıkarabilir. Peki bakanlık bu konuda nasıl bir çalışma gerçekleştirecek? İşte merakla beklenen gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.