EYT'de Çırak ve Stajın da Dahil Edileceği Belirtildi! Yeni Formüller Tek Tek Açıklanıyor!

EYT'de Çırak ve Stajın da Dahil Edileceği Belirtildi! Yeni Formüller Tek Tek Açıklanıyor!

EYT'deki güncel gelişmeler paylaşıldı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Öyle ki emeklilikte bizleri neler beklemekte? İlk maaşın verileceği tarihten güncel hesaplama detaylarına kadar pek çok şey haberimizde yerini aldı.

EYT'de ortaya çıkacak formüller ile ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Öyle ki güncel gelişmeler başta olmak üzere bazı ifadeler ortaya çıktı. EYT için büyük bekleyiş sürüyor. Peki ya güncel gelişmeler ışığında EYT'ye dair neler biliyoruz sizlerle paylaşacağız.

Yeni Formüller Uygulanabilir

Sigorta primleri hesaplanırken yeni formüllerin uygulanabileceği belirtiliyor. Şimdi de bunlara çırak ve stajlıktaki sigorta primlerinin de eklenmesi gibi bir gelişme yaşandı. Bakalım bu konu hakkında nasıl bir hamlede bulunacaklar? Çünkü son zamanlara damgasını vuran bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylar da yanıt bulacaktır.

İlk Maaş Şubat 2023'te mi?

Aralık ayından itibaren EYT ile ilgili düzenlemeler sonrasında Ocak ayında kabul edilmesi bekleniyor. Ocak 2023'teki kabulün hemen ardından ilk maaşın Şubat 2023'te verilmeye başlanması muhtemel gözüküyor. Şimdilik büyük bir belirsizlik söz konusu. Ancak zaman içerisinde bazı detayların yanıt bulması beklenebilir. Gelişmeleri sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.