Çocuklar Duymasın Gönül Herkesi Gözyaşlarına Boğdu! Acı Haber Geldi!

Çocuklar Duymasın Gönül Herkesi Gözyaşlarına Boğdu! Acı Haber Geldi!

Çocuklar Duymasın dizisindeki performansı ile hafızalara kazınan Zeyno Gönenç, aldığı acı haberle yerinde duramadı. Gönül karakterini canlandırmış olan ünlü oyuncunun başına ne geldi? Sosyal medya hesabından üzücü haberi paylaştı ve herkesi şok etti. İşte detaylarıyla birlikte yaşananlar...

Çocuklar Duymasın dizisinde Gönül karakteri ile adından söz ettiren ünlü isim, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Kimse kendisinden böyle bir açıklama beklemiyordu. Yaptığı paylaşımda öyle şeyler söyledi ki şok üstüne şok yaşandı. Zeyno Günenç, babasını kaybettiğini duyurdu. Onun ölüm haberini verirken yazdıkları ise hayranlarını duygulandırdı.

Babasını Kaybetti!

Zeyno Günenç, babasını kaybettiğini şu paylaşımı ile duyurdu: "Benim canım güzel kalpli Büloş’um canım babam’ı bugün kaybettik...Sen harika bir baba oldun bize. Seni çok seviyorum ve çok özleyeceğim. Yattığın yer incinmesin bitaneciğim... Cenazesi 27 haziran pazartesi Fatih camii’nde kılınacak ikindi namazını müteakiben Silivrikapı Mezarlığı’na defnedilecektir."

Başsağlığı Mesajları Geldi!

Pek çok ünlü arkadaşından ve takipçilerinden başsağlığı mesajı iletildi. Zeyno Gönenç, mesajlara yanıt verdi ve başsağlığında bulunanlara teşekkür etti. Bir süredir ekranlarda gözükmeyen ünlü isim, artık televizyonlara döner mi bilinmiyor. Ancak yaşadığı olayla birlikte bir süre daha adından söz ettireceği kesin.