Cem Davran'dan Herkesi Üzen Haber Geldi! Sevenleri Yasa Boğuldu!

Cem Davran'dan Herkesi Üzen Haber Geldi! Sevenleri Yasa Boğuldu!

Cem Davran, annesi Naciye Davran'ı kaybettiklerini açıkladı. Ünlü oyuncudan gelen bu açıklama sonrasında herkes şok oldu kaldı. Ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. peki ya oyuncu hakkında neler biliyoruz? Sosyal medyada öyle ifadelere yer verdi ki sevenlerini duygulandırdı.

Ünlü oyuncu Cem Davran, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği duyuru ile annesinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Twitter hesabından açıklama yaptı ve detayları aktardı. Cenazenin nerede olacağı bilgisini de iletti. Ünlü oyuncunun hayranları bu habere çok üzüldü. Kendisiyle ilgili güncel gelişmeler ve dahasına değiniliyor. Oyuncuya dair merak edilenler de yanıt buldu.

Annesinin Vefatı Sevenlerini de Üzdü

Cem Davran'ın annesinin vefatı sonrasında pek çok kişi yaşanılanlara üzüldü. Hayranları da kendisine taziye mesajları gönderdi. Öte yandan sevenlerinin de başsağlığı dileklerinde bulunması dikkat çekti. Sosyal medyadaki paylaşımı ise beğeni yağmuruna tutuldu.

Sosyal Medyadan Açıkladı

Cem Davran, yaptığı açıklamada "Canım annem, bir tanem vefat etti. Uğurlamak isteyen dostlar için; (yarın) 15 Ağustos Pazartesi öğle namazına müteakip, Zincirlikuyu Camii ve Mezarlığı. Nurlarda uyu kraliçem, Naciye Ayfer Davran."  ifadesine yer verdi.