Euro 38,07 %-0,04
Dolar 34,14 %0,15
Sterlin 45,38 %-0,27
Altın 2.881 %0,25

Bülent Ersoy İmamı Evine Çağırdı ve Ona Makam Dersi Verdi!

Bülent Ersoy'dan gelen açıklama ile birlikte herkes şaşkınlıkla olanları takip etti. Evinin yanındaki camiden ezan okuyan müezzinin ezanı yanlış okuduğunu söyledi. Dolayısıyla bu gelişme neticesinde kendisini evine çağırarak ona makam dersi verdi.

Bülent Ersoy Menajerinden Lüks ve Asansörlü Mezar İstedi!

Bülent Ersoy, imamın ezanı yanlış okuduğunu fark ettiğini söyledi ve onu evine çağırarak kendisine ders verdi. Bu haberle birlikte sosyal medya şok oldu. Çünkü imama kendi işini öğretmeye çalışması dine hakaret olarak yorumlandı. Saygısızlık yaptığı iddia edilse de sosyal medya bu konuda ikiye bölünmüş vaziyette. Peki ya güncel olarak hangi detaylar paylaşıldı? Diva'nın böyle bir şey yapması bir süre tepkilere neden olsa da güncel gelişmeler merak ediliyor.

Diva Tepki mi Çekti?

Diva'nın müezzine nasıl ezan okunacağını öğretmesi üzerine artık onun daha iyi ezan okuduğunu açıkladı. Öyle ki bu açıklama ve öğretme hamlesi ile birlikte kendisi büyük tepki gördü. Dolayısıyla sosyal medya ikiye bölündü ve bazı kullanıcılar tepki içeren yorumlarda bulundu.

Bülent Ersoy'u Haklı Bulanlar da Vardı!

Öte yandan bu gelişme ile birlikte Bülent Ersoy'u haklı bulanlar da vardı. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte bizleri başka neler bekliyor sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran bu hamle neticesinde Diva tekrardan gündem oldu.

Yazar: Haberci
<