Athena Grubundan Acı Haber Geldi! Sevenleri Yasa Boğuldu!

Athena Grubundan Acı Haber Geldi! Sevenleri Yasa Boğuldu!

Athena grubu gitaristinden gelen haberle birlikte herkes çok üzüldü. Hakan Özoğuz'un lenfomaya yakalandığı açıklandı. 45 yaşındaki ismin güncel sağlık durumu merak ediliyor. Peki ya hem Gökhan hem de Hakan Özoğuz'dan bir açıklama geldi mi?

Athena grubu gitaristi olan Hakan Özoğuz'dan gelen haber herkesi şaşırttı. Aynı zamanda Gökhan Özoğuz'un kardeşi olan Hakan Özoğuz'un kansere yakalandığı belirtiliyor. 45 yaşındaki isim için çeşitli ifadelere yer verildi. Öyle ki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Peki ya ünlü ismin sağlık durumu şu an için nasıl?

Lenfomaya Yakalandığı Açıklandı

Hakan Özoğuz'un lenfomaya yakalandığı ve hatta geçtiğimiz günlerde hastanede tedavi olduğu belirtildi. Bu nedenle sağlık üzerine çalışmaların hızlandırılacağı bilgisi de iletildi. Kendisi ile ilgili merak edilen soruların en kısa sürede yanıtlanması bekleniyor.

Henüz Açıklama Yapmadı

Athena müzik grubunun gitaristi olan Hakan Özoğuz'dan henüz herhangi bir açıklama gelmiş değil. Öte yandan grubun solistinden de ses soluk çıkmadı. Tüm bu gelişmeler ışığında bizleri nelerin bekleyeceği en kısa sürede yanıt bulacak. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Hakan Özoğuz'un sevenleri bu haberi aldıktan sonra oldukça fazla üzüldüklerini ifade ettiler.