Arif Verimli'den Gelen İtiraf Herkeste Şok Etkisi Yarattı!

Arif Verimli'den Gelen İtiraf Herkeste Şok Etkisi Yarattı!

Arif Verimli'nin yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Pek çok kişi neler söylediğini ilk başta anlayamadı. Melis Sezen'in kıyafet tartışmasına yeni bir isim daha dahil olmuş oldu. Bomba gibi gelişmeler meydana geliyor ve herkes şaşırıyor. Son zamanlarda sosyal medyada çok ilginç konular konuşulmakta.

Arif Verimli, Müge Anlı ile beraber sunduğu programla adından söz ettirmekteydi. Kendisinin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şok etkisi yarattı. Kimse kendisinden böyle bir ifade beklemiyordu. Dolayısıyla gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarla beraber kendisi hakkında çeşitli gelişmeler yaşandı. Peki ya ünlü isim neler söyledi? Melis Sezen tartışmasına kendisi de dahil olarak milyonların dikkatini çekti.

Melis Sezen'e Tepki Gelmişti!

Geçen sene ödül töreninde Melis Sezen'in giydiği sütyensiz kıyafet dikkat çekmişti. Ahmet Çakar'ın bu kıyafeti eleştirmesi sonrasında pek çok kişi şaşırdı. Sosyal medyada büyük tepki gören eski milletvekilinden sonra Arif Verimli'den de bir açıklama geldi. Kendisinin yaptığı açıklamaya göre konuya ilişkin ne düşündüğü anlaşıldı.

Arif Verimli Ne Söyledi?

ATV'de yayınlanan programa katılmasıyla bilinen Arif Verimli ise şok eden bir açıklamada bulundu. Son zamanlarda adından söz ettiren ünlü isim, sıkça konuşulan bir konuya değindi ve sosyal medya hesabından fikrini belirtti. Yaptığı açıklamada "Ben bir kadının göğsünü yarı çıplak değil çıplak görsem de çeviririm başımı yoluma giderim" sözlerine yer verdi.