Euro 38,13 %0,24
Dolar 33,99 %-0,08
Sterlin 45,24 %-0,59
Altın 2.870 %-0,15

Araç Sahipleri Dikkat: Benzin Fiyatına Büyük Zam Kapıda!

Son zamanda büyük hareketlilik ile gündeme gelen benzin fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği yönünde araştırmalar yapılırken araç sahipleri benzin fiyatlarına zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Benzin fiyatları hakkında resmi bir açıklama ise henüz gündeme gelmedi ve işte haberin tüm detayları...

Son-zamla-birlikte-akaryakit-istasyonlarindaki-tabelalarda-fiyatlari-yazacak-yer-kalmadi-780x470.

Özellikle Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş ile birlikte benzin fiyatlarında büyük hareketlilik yaşanırken bunun ile birlikte araç sahipleri benzin fiyatının tekrardan yükselip yükselmeyeceğini merak ederken bu konu hakkında resmi bir açıklama yapılmaması dikkatlerden kaçmadı. Kimi iddialar kasım ayı ile birlikte benzin fiyatlarının yükseleceği yönünde yapılsa da bu konu hakkında henüz net bir açıklama dahi yapılmadı.

Benzin Fiyatlarında Büyük Hareketlilik..

Özellikle Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaşın ardından benzin fiyatları gerek Türkiye'de gerek ise yurt dışında büyük hareketlilik yaşayarak gündeme geldi. Bunun ile birlikte artan enflasyon oranının ardından özellikle Kasım ayında benzin fiyatlarının en yüksek seviyeye çıkacağına yönelik açıklamalarda peş peşe yapılırken bu iddiaları doğrular nitelikli resmi bir açıklama yapılmaması araç sahiplerinin rahat bir nefes almasına neden oldu. Her ne kadar benzin fiyatları hakkında birtakım iddialar ortaya atılsa da gözler ise benzin fiyatları hakkında yapılacak olan resmi açıklamaya çevrildi..

 

Yazar: Haberci
<