Alkol Fiyatlarındaki Zam Şok Etti! Alkol Adet Fiyatı 50 TL Oldu!

Alkol Fiyatlarındaki Zam Şok Etti! Alkol Adet Fiyatı 50 TL Oldu!

Alkole gelen zamla birlikte güncel fiyatlar dikkat çekti. Şarap fiyatlarındaki değişiklik şaşırttı. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Kurucusu Özgür Aybaş, yaptığı açıklama ile güncel fiyat listesini duyurdu. Adet fiyatı 50 TL olan alkole dair detaylar paylaşıldı. İşte alkoldeki güncel fiyatlar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Alkolde bu sefer şarap fiyatlarında bir değişiklik yaşandı. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Kurucusu Özgür Aybaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı duyuru büyük ses getirdi. Peki ya 14.4 alkol oranına sahip Volim şaraplarının güncel fiyatı kaç TL oldu? Pek çok kişinin yakından takip ettiği güncel alkol fiyatlarındaki son gelişme şaşırttı. İşte alkol fiyatlarındaki zam oranı ve çok daha fazlası haberimizde...

Fiyatı 50 TL Oldu!

Yapılan zamla birlikte Volim 14.4 alkol oranına sahip şarapların fiyatı 50 TL'ye yükseldi. Bu kararın hemen ardından güncel fiyat listesi de paylaşıldı. Şimdi ise yapılan zamla birlikte neler yaşanacağı merak ediliyor. Çok hızlı şekilde artan alkol fiyatları, her geçen gün zamlanıyor.

Sigara Gibi Zamlanıyor!

Öte yandan alkolün yanı sıra sigara fiyatlarında da hızlı bir şekilde artış olduğu gözlemlenmekte. Dolayısıyla bu fiyat artışlarının yıl sonu gelmeden 6 aylık dönemde tekrardan artması dikkat çekti.