Akaryakıtta İndirimler Bir Türlü Bitmiyor! Güncel Akaryakıt Fiyatlarında Son Durum!

Akaryakıtta İndirimler Bir Türlü Bitmiyor! Güncel Akaryakıt Fiyatlarında Son Durum!

Akaryakıttaki indirim gelişmesi büyük dikkat çekti. Son zamanlara damgasını vuran benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son durum nedir? Motorine tekrardan indirim yapıldığı ortaya çıktı. İşte güncel gelişmelerle beraber akaryakıt fiyat listesi ve daha fazla detay haberimizde yer alacak.

Akaryakıta gelen indirimler dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu benzin ve motorin fiyatlarına dair bizleri neler bekliyor? Öyle ki merak edilenler tek tek yanıt bulacak. Detayları paylaşırken bir yandan da akaryakıtta neden bu kadar sık indirim geldiği merak edildi. Benzin fiyatlarına son günlerde indirim gelmişti. Ancak motorine gelen indirimler daha da sıklaştı.

Motorine Yine Düştü!

Motorin fiyatına 82 kuruşluk indirim geldiği belirtildi. Bu gelişme sonrasında araç sahipleri bayram etti. Öte yandan otomobil sahiplerinin yanı sıra büyük şirketlerin dahi bu gelişmeden etkilendiği belirtiliyor. Benzin ve motorinde güncel fiyatlar ne olacak? Aşağıdaki fiyat listesi üzerinden akaryakıt hakkında daha fazla bilgi sahibi olabileceksiniz.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

İstanbul

Benzin fiyatı: 20,15 TL

Motorin fiyatı: 23,09 TL

 

Ankara

Benzin fiyatı: 20,31 TL

Motorin fiyatı: 23,21 TL

 

İzmir

Benzin fiyatı: 20,32 TL

Motorin fiyatı: 23,27 TL