Adnan Oktar'a Cezaevi Yaradı! Adnan Oktar Gittikçe Gençleşiyor!

Adnan Oktar'a Cezaevi Yaradı! Adnan Oktar Gittikçe Gençleşiyor!

Adnan Oktar, 1075 yıl hapis cezası aldıktan sonra kamera karşısında ilk defa gözüktü. Kendisini yıllar sonra görenler nasıl bu kadar genç kaldığına anlam veremedi. Öte yandan sosyal medyada ünlü isimlerden de çeşitli yorumlar geldi. Kendisi hakkında ifade edilenler dikkat çekiyor.

Adnan Oktar, çeşitli suçlardan ötürü 1075 yıl hapis cezası almıştı. Kendisi hapse girdikten sonra uzun süre hakkında haber yapılmadı. Yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafına bakıldığında ise şaşırtıcı bir görüntü ortaya çıktı. Öyle ki yıllar kendisinden kayıp gitmemişti. Eskisine göre daha canlı ve genç gözüküyordu. Peki bu nasıl mümkün oldu? Ünlü isimler bile hayretler içerisinde tepki gösterdi.

Adnan Oktar'ı Görenler Şaşırdı!

İzzet Çapa, yaptığı paylaşımda Saç boyası, cilt bakımı ve kostüm tasarımında gram değişme yok... Sadece saçlar uzamış biraz... Ve geçen yılların aksine, sanki daha da gençleşmiş... Hakikaten enteresan..."  ifadesine yer verdi. Pek çok kişi gibi ünlü isim de şaşkınlığını gizleyemedi.

adnan-oktar.jpeg

Ezgi Mola da Yorum Yaptı!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola ise "Acaba plastik cerrahi uzmanı da ceza almış olabilir mi? Sadece sordum , kötü bir niyetim yok" yorumunda bulundu. Ünlü piyanist Fazıl Say'ın da yorum yaparak şaşkınlığını ifade ettiği görülüyor.