3600 Ek Gösterge Sonrası Maaşlar Değişti! Yeni Maaşlar Ne Kadar Olacak?

3600 Ek Gösterge Sonrası Maaşlar Değişti! Yeni Maaşlar Ne Kadar Olacak?

3600 ek gösterge sonrasında memurların maaşları ve ikramiyeleri açıklanıyor. Peki ya yakın zamanda duyurulacak ek göstergeye dair neler biliyoruz? Yeni maaşlar resmi olarak açıklanmasa da düzenleme ile ilgili bazı bilgiler elde edildi. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

Memurların yıllardır beklemekte olduğu 3600 ek göstergede son zamanlara yaklaştık. Yakın bir zamanda Bakanlık'tan konuya ilişkin bir açıklama gelecek. Memur, emekli memur ve ikramiye ödemelerin artış yaşanması bekleniyor. Böylelikle yeni maaşlar ortaya çıkacak. Peki şu an için neler bilinmekte? Hangi memur ne kadar ödeme alacağı çok sık sorulur hale geldi. Dolayısıyla güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

3600 Ek Gösterge ve Maaşlar

Öğretmen

Öğretmen, polis, din görevlisi, hemşire gibi memurların alacağı maaşlar merak konusu haline geldi. 3000 ek göstergeye sahip olan öğretmenin düzenleme sonrasında 3600 ek göstergeye sahip olacağı belirtiliyor. Üstelik yeni maaşı ise 6.861 TL olacak. Emekli ikramiyesinin ise 247.408 TL olması beklenmekte. Yakın zamanda bu düzenlemenin geçerli olacağı belirtildi.

Polis

Polisin düzenleme sonrası alacağı 3600 ek göstergeli maaşı 6.961 TL olarak belirtildi. Üstelik emekli ikramiyesinde de artış olacak. Alacağı ödemenin 250.408 TL olacağı öğrenildi. Dolayısıyla din görevlisi ve hemşirenin de eskisine göre daha fazla ödeme ve ikramiye alması bekleniyor.