Memurlara Müjdeli Haber Geldi! Memur Kaç bin TL Ödeme Alacak?

Memurlara Müjdeli Haber Geldi! Memur Kaç bin TL Ödeme Alacak?

Promosyon ödemelerinde rekor üstüne rekor kırılmakta. Öyle ki memurların kaç bin TL'lik ödeme alacağı merak konusu haline geldi. Güncel detaylarla birlikte merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. Şimdi ise Anadolu Üniversitesi çalışanları 40 bin TL'den fazla ödeme alacak.

Emeklilere verilen promosyonlardan sonra çeşitli detaylara imza atıldı. Öyle ki güncel promosyon değerleri dikkat çekiyor. Peki ya memurlar ne kadar ödeme alacak? Öyle anlaşmalar yapılıyor ki pek çok kişi şaşkınlıkla takip etmekte. İşte detaylarıyla birlikte memurlara verilen promosyon ödemelerindeki son durum haberimizde yerini alacak.

Belediye Çalışanlarına Binlerce TL Ödendi

Öte yandan belediyelerin bankalarla yaptıkları anlaşma gereği ciddi miktarda ödeme yapıldığı vurgulanıyor. 30 bin TL'yi aşan ödemelerle birlikte, her belediye çalışanına yüksek oranda ödeme yapılması dikkat çekti. Gelinen noktada çeşitli detaylara yer verileceği konuşuluyor.

41.500 TL Ödenecek!

Anadolu Üniversitesi çalışanlarına, 41 maaşlık promosyon anlaşması için 41.500 TL'lik ödeme yapılacağı vurgulanıyor. Bu rekor düzeyindeki ödeme büyük ses getirecek. Son zamanlara damgasını vuran promosyonlardaki bu durum daha çok konuşulacağa benziyor.