MasterChef Türkiye'de Şok Olay Ses Getirdi! Jüri ve Yarışmacı Birbirine Girdi!

MasterChef Türkiye'de Şok Olay Ses Getirdi! Jüri ve Yarışmacı Birbirine Girdi!

MasterChef Türkiye'deki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Fatmanur ve Somer Şef arasındaki diyalog gündem oldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar hakkında neler biliyoruz? TV8'deki yarışmada son yaşananlar dikkat çekiyor. İşte güncel gelişmeler haberimizde...

MasterChef Türkiye'deki gelişmeler dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar şaşırttı. Öyle ki programda önemli bir tartışma yaşandı. Bu gelişme sonrasında çeşitli detaylara yer verildi. Peki ya programda neler yaşandı? Fatmanur ile Somer Şef arasındaki konuşma dikkat çekti.

Fatmanur'a Soru Sordu!

Somer Şef Fatmanur'a önemli bir soru sordu. Programdaki açıklamalarından ötürü kendisine sitemde bulundu ve  "Geçen hafta 'Fatmanur potada 5 kadın yarışmacı ve sadece 1 erkek yarışmacı var' diye konuşmuştu. Fakat bu hafta da 5 erkek 1 kadın yarışmacımız var. Tam tersi. Geçen hafta bazı sitemlerde bulunmuştun. "Kadın yarışmacıların üzerine oynanıyor" demiştin. Bugün baktığımızda sadece 1 tane kadın yarışmacımız burada. Hala bu görüşün devam ediyor mu?" sorusunu sordu.

Fatmanur'dan Yanıt Geldi!

Fatmanur, Somer Şef'e verdiği yanıtla dikkat çekti. Açıklamasında "Şefim ben hala söylüyorum, ben kalırsam ve bu böyle devam eder ise yine her hafta en az bir kadın potada olacak. Yukarıdaki arkadaşlarımdan birini tabağı hatalı olsaydı onlar potada olacaktı. Ama ben onları çok seviyorum, onlar da bana destek veriyor. Ben hala kadınlar elenmesin istiyorum." ifadesine yer verdi.