Kibariye'yi Üzen Haber Verildi! Ünlü Sanatçı Gözyaşlarına Boğuldu!

Kibariye'yi Üzen Haber Verildi! Ünlü Sanatçı Gözyaşlarına Boğuldu!

Kibariye, aldığı haber karşısında ayakta kalmakta güçlük çekti. Ünlü isim öyle zor zamanlar geçiriyor ki hayranları da kendisi adına üzülmekte. İşte aldığı haber ile sosyal medya gündemine oturan Kibariye ile ilgili açıklamalar yazımızda bulunuyor.

Kibariye, oldukça zor zamanlar geçiriyor. Başarılı sanatçı, aldığı haber ile birlikte gözyaşlarına boğuldu. Kendisiyle ilgili nasıl bir gelişme yer verildiği merak konusu haline geldi. Sosyal medyada bir anda gündem olan ünlü isim, annesini kaybetti. Bu haber sonrasında kendisine pek çok isimden taziye mesajı da geldi.

Makbule Tokmak Hayatını Kaybetti!

Makbule Tokmak, yaşamını yitirdi. Kibariye'nin annesinin ölümü sosyal medyada büyük üzüntü yarattı. Ünlü ismin annesinin vefatıyla birlikte kendisinin zor zamanlar yaşadığı belirtiliyor. Öte yandan cenazede dahi ayakta durmakta güçlük çektiği ortaya çıktı. Peki ya sosyal medyada kendisi hakkında neler söylendi?

Taziye Mesajları İletildi

Kibariye'nin annesinin ölümünün ardından taziye mesajları bitmek bilmedi. Öte yandan detaylarla birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Ünlü ismin annesinin vefatı bir süre daha gündemde kalacağa benziyor. Öte yandan Kibariye'den bir açıklama gelecek mi merak konusu haline geldi.